Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Örökbefogadás után nem eszik...

Örökbefogadás után nem eszik a kutya. Tanácsok?

Figyelt kérdés
Tegnap hoztuk haza az új kutyusom, aki egy 4 éves francia bulldog, örökbe fogadtuk. Tudom , új neki a környezet még és meg kell szokjon mindent , viszont aggaszt hogy már 2 napja semmit nem evett, még elfordítja a fejét ha kínáljuk neki. Mindent kipróbáltunk, csirkemellet, édesburgonyát, bevizezni a tápot, de semmit nem eszik. Inni iszik, a kedve jó, mikor fog már enni? Aggódom érte nagyon.

nov. 17. 18:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Azzal az étellel kínálod, amit eddig evett?
nov. 17. 18:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen azzal. Direkt vettem neki egy nagy kiszerelést belőle.
nov. 17. 19:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt próbáltad hogy egyedül hagyod a kajával? Írtad, hogy elfordítja a fejét ha kínálod. Lehet ha kicsit nyugton hagyod enni fog.

Vagy még egy tipp: várja az engedélyt. Az egyik kutyámnak egyszer elfelejtettem mondani a tiéd vezényszót(közben pakoltam a konyhát) szegénykém fél órát ült a kaja felett mire feltűnt😅.

Ha ezek se válnak be akkor orvos.

nov. 17. 19:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam magába hagyni vele, most éjjel is mellette hagyom hátha felkel és éhes lesz.. ilyen vezényszóról nem tudok, akiktől örökbefogadtam nem mondtak ilyesmit pedig tartjuk a kapcsolatot.
nov. 17. 19:25
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem szomorú és/vagy kicsit bizalmatlan még.

Nem mondom, hogy majd elfelejti az előző gazdáit, mert a kutya nem felejt, de feloldódik majd nálatok is, és akkor majd enni fog. Játsszatok vele sokat.

Holnap hívd fel azért a régi gazdáit, ha így sem megy, akkor az állatorvost.

nov. 17. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha maganszemelytol fogadtad be, akkor lehet pontosan azert akart megszabadulni tole, mert beteg a kutya es nem akart ra mar kolteni.
nov. 17. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismert benneteket a befogadás előtt?
nov. 17. 20:10
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem beteg, szerződéssel fogadtam örökbe és előtte volt teljes kivizsgáláson. Nem ismert bennünket a befogadás előtt. Szorongós típus, azt mondták előtte is, csak nem tudom mikor oldódik már fel.
nov. 17. 20:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Holnap vidd el állatorvoshoz. Lehet csak lelki dolog nála, de jobb, ha ránéz az orvos. Azért az nagyon nem okés dolog, hogy semmit sem fogad el két napja.
nov. 17. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem akarod tétlenül végignézni, hogy legyengül teljesen. Állatorvos ad pasztát, amit x óránként kell neki adni.
nov. 17. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!