Örökbefogadás után nem eszik a kutya. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Tegnap hoztuk haza az új kutyusom, aki egy 4 éves francia bulldog, örökbe fogadtuk. Tudom , új neki a környezet még és meg kell szokjon mindent , viszont aggaszt hogy már 2 napja semmit nem evett, még elfordítja a fejét ha kínáljuk neki. Mindent kipróbáltunk, csirkemellet, édesburgonyát, bevizezni a tápot, de semmit nem eszik. Inni iszik, a kedve jó, mikor fog már enni? Aggódom érte nagyon.nov. 17. 18:41
1/17 anonim válasza:
Azzal az étellel kínálod, amit eddig evett?
2/17 A kérdező kommentje:
Igen azzal. Direkt vettem neki egy nagy kiszerelést belőle.
nov. 17. 19:00
3/17 anonim válasza:
Azt próbáltad hogy egyedül hagyod a kajával? Írtad, hogy elfordítja a fejét ha kínálod. Lehet ha kicsit nyugton hagyod enni fog.
Vagy még egy tipp: várja az engedélyt. Az egyik kutyámnak egyszer elfelejtettem mondani a tiéd vezényszót(közben pakoltam a konyhát) szegénykém fél órát ült a kaja felett mire feltűnt😅.
Ha ezek se válnak be akkor orvos.
4/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam magába hagyni vele, most éjjel is mellette hagyom hátha felkel és éhes lesz.. ilyen vezényszóról nem tudok, akiktől örökbefogadtam nem mondtak ilyesmit pedig tartjuk a kapcsolatot.
nov. 17. 19:25
5/17 anonim válasza:
Szerintem szomorú és/vagy kicsit bizalmatlan még.
Nem mondom, hogy majd elfelejti az előző gazdáit, mert a kutya nem felejt, de feloldódik majd nálatok is, és akkor majd enni fog. Játsszatok vele sokat.
Holnap hívd fel azért a régi gazdáit, ha így sem megy, akkor az állatorvost.
6/17 anonim válasza:
Ha maganszemelytol fogadtad be, akkor lehet pontosan azert akart megszabadulni tole, mert beteg a kutya es nem akart ra mar kolteni.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem beteg, szerződéssel fogadtam örökbe és előtte volt teljes kivizsgáláson. Nem ismert bennünket a befogadás előtt. Szorongós típus, azt mondták előtte is, csak nem tudom mikor oldódik már fel.
nov. 17. 20:36
9/17 anonim válasza:
Holnap vidd el állatorvoshoz. Lehet csak lelki dolog nála, de jobb, ha ránéz az orvos. Azért az nagyon nem okés dolog, hogy semmit sem fogad el két napja.
10/17 anonim válasza:
Remélem nem akarod tétlenül végignézni, hogy legyengül teljesen. Állatorvos ad pasztát, amit x óránként kell neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!