Dobbermann tényleg olyan erős kutya, mint amilyennek mondják?
Figyelt kérdés
Láttam már élőben is elég közelről, nagyon szép, nemes kisugárzású kutyafajta, de nekem valahogy olyan törékenynek tűnnek, egy Roti vagy Németjuhász sokkal masszívabbnak néz ki.ma 21:23
1/4 anonim válasza:
Mihez képest. Labradornál erősebb, komondornál gyengébb.
2/4 anonim válasza:
Az első jól mondja.
Meg a mai dobermannok, pláne az amerikai vonal elment egy annyira vékony, agár alkat irányba ami már tényleg túlzás és szerintem nem is szép: [link]
4/4 anonim válasza:
Én mondjuk láttam olyan agarat, ami háromszor öklelte fel a 15kg-al nagyobb rotit, de az vadászagár volt. Olyan piszok gyors volt, hogy a roti nem tudta elkapni. Akkor mondjuk esélye sem lett volna, de így mire a roti felkelt, az agár teljes sebességgel felöklelte, megtépte, majd elugrott, roti felállt, megint teljes sebességgel nekirongyolt, mellkassal felöklelte, és így tovább. A roti a harmadik után már sírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!