A kutyákba rakott chipet nem kellene valahova regisztrálni? Esetleg az én adataim nem kellettek volna chipeléskor?
Figyelt kérdés
nov. 9. 19:09
1/14 A kérdező kommentje:
Ma volt a doki a kutyusunknak beadni a veszettség elleni oltást. Kérdezte van e benne chip. Mondtam még nincs, azt mondta akkor rendezzük azt is. Mondtam rendben van. (Magától jött, szerintem járja a falut, hogy keressen egy kis pénzt) Be is adta az oltást, mondta most a chip jön. Egy lezárt zacsiból vette ki azt a vastag tű félét amivel berakta a chipet. Na most semmi adatot nem kért, csak hogy kinek a nevén legyen. Se telefonszám, se email cím semmi. Ez most így oké? Hallottam róla, hogy nem regisztrálja a chipeket, nem tölti fel az adatokat rá. Egyik ismerősünk chipes kutyusa megszökött, állatvédők találták meg és a chipen semmilyen adat nem volt. Nem akartam vele ellenkezni, hogy nem kell chip. Ragasztott a kutyánk könyvébe egy 15 számjegyből álló vonalkódot. De nagyon nem jó helyre pecsételt, mert az ivartalanítás dátumához nyomta a pecsétet. Még azt sem írta bele, hogy mikor kapta meg a kutya a chipet. Mit csináljak most?
nov. 9. 19:10
2/14 anonim válasza:
Menj el egy normális allatorvoshoz, aki beírja az adatokat. Az ilyen falusi házhoz jaros kóklereket meg engedd el
3/14 anonim válasza:
Te mindenkit odaengedsz, hogy oltogassa a kutyádat, aki becsönget????
4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ő járt hozzánk már az előző kutyusunknál is. Szüleimnél pedig évek óta minden jószágot ez a doki lát el. Tehát nem ma engedtem be először. Ezt amit hallottam róla a mai nap jutott a fülembe, mikor említettem egyik ismerősömnek mizu.
nov. 9. 19:25
5/14 anonim válasza:
Nem tűnik megbízhatónak ez a doki keress egy normálisat. 2. Amúgy a házhoz járós falusi "kókler" is lehet jó képzeld az egyik ismerősöm pont ilyen (igaz nem ez a fő keresete a nagy gazdaságokból él, tehát a tehenekből és a disznókból) a kutyázást már csak kérésre csinálja és mindent tű pontosan csinál és teljesen megbízható. Nagyobb műtéteket nyilván nem tud elvégezni, de pl ivartalanítást igen, szóval ne általánosítsunk kijárós orvosokból is vannak jók csak kevesebb
6/14 anonim válasza:
Petvetdata-ra kell regisztrálniuk a chipet.
"Nem akartam vele ellenkezni, hogy nem kell chip. " A chip szükségessége nem a te döntésed, hanem törvényi kötelezettséged.
Battyogj be egy rendelőbe a kutyával, olvassák le a chipjét, itt a kiskönyve, ezek az adataid legyenek szívesek felvinni.
7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi! Hétfőn intézem.
nov. 9. 20:27
8/14 anonim válasza:
Azt tudom javasolni, mint az előző, de ha ő kezelte az előző kutyát, is, meg ezt is évek óta, lehet tudja az adatokat, hogy ő Morzsi barna mudi keverék, született ekkor meg akkor.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, magától beírta a nevét is. Reggel hívott úgyhogy a számomat is tudja meg a nevemet felírta a tűs zacsi elejére. Várok hétfőig, hogy vigye fel az adatokat, ha nem akkor vagy szólok neki, vagy megyek a kutyussal másik dokihoz
nov. 9. 21:24
10/14 anonim válasza:
Mennyi idős a kutya? Van egy sejtésem, hogy más oltást nem is kapott meg. A chipet meg 4 hónapos korig kötelező berakatni.
Te ilyen házi putris szaporító vagy, hogy nálatok született a kutya? Vagy csak szaporító támogató, felelőtlen idióta vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!