Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megbotlott a lépcsőn,...

A kutyám megbotlott a lépcsőn, lehet baja?

Figyelt kérdés

2 lépcsőfokon mindig suhan, hiába próbálom lassítani. Ma megbotlott és megütötte magát a lépcső élében, a mellső lábát vagy a mellkasát szerintem.

Lehet baja ettől?

Vagy fájhat neki?

Koppant a kis csontja 😞

nov. 9. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Lehetni lehet.

Az ember is néha megbotlik, elesik mégsem lesz sok baja legtöbbször.

Figyelni kell. Ha fáj neki órák múlva is, bedagad, másképp mozog, az ütés helye érzékeny, akkor orvos.

nov. 9. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Szokás mondani hogy: ebcsont beforr :)

Viccet félretéve figyeld és ha érzékeny neki vagy fájlalja ahol beütötte akkor mihamarabb állatorvos!

nov. 9. 18:39
 3/8 A kérdező kommentje:

3-4 órával ezelőtt történt, ugyanúgy viselkedik, ahogy előtte. Szerintem csak belelátom, hogy fájdalmai vannak 😞

Vagyis remélem csak képzelődöm.

nov. 9. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz semmi baja
nov. 9. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz semmi baja. Ha a mellhasát ütötte be az nagyobb gond, de még akkor is rendben lesz. Ha a lábát akkor azzal csak akkor kell foglalkozni ha sok ideig sántít. A kutya a legkisebb fájdalomnál sem lép rá a lábára és úgy csinál mintha belepusztulna a fájdalomban közben meg csak egy kicsit fáj neki.
nov. 9. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Vége. Ennyi volt.
nov. 9. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is eléggé aggódós típus vagyok, de azért szerintem ennyire nem kell félni. Valószínűleg semmi baja a kutyának, ha fájna neki valamije jelezné illetve észrevennéd. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.
nov. 10. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm 🙂

Jól van a kutyus. Nagyon aggódós vagyok sajnos.

nov. 10. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!