A kutyám megbotlott a lépcsőn, lehet baja?
Figyelt kérdés
2 lépcsőfokon mindig suhan, hiába próbálom lassítani. Ma megbotlott és megütötte magát a lépcső élében, a mellső lábát vagy a mellkasát szerintem.
Lehet baja ettől?
Vagy fájhat neki?
Koppant a kis csontja 😞
nov. 9. 18:23
1/8 anonim válasza:
Lehetni lehet.
Az ember is néha megbotlik, elesik mégsem lesz sok baja legtöbbször.
Figyelni kell. Ha fáj neki órák múlva is, bedagad, másképp mozog, az ütés helye érzékeny, akkor orvos.
2/8 anonim válasza:
Szokás mondani hogy: ebcsont beforr :)
Viccet félretéve figyeld és ha érzékeny neki vagy fájlalja ahol beütötte akkor mihamarabb állatorvos!
3/8 A kérdező kommentje:
3-4 órával ezelőtt történt, ugyanúgy viselkedik, ahogy előtte. Szerintem csak belelátom, hogy fájdalmai vannak 😞
Vagyis remélem csak képzelődöm.
nov. 9. 18:41
5/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Ha a mellhasát ütötte be az nagyobb gond, de még akkor is rendben lesz. Ha a lábát akkor azzal csak akkor kell foglalkozni ha sok ideig sántít. A kutya a legkisebb fájdalomnál sem lép rá a lábára és úgy csinál mintha belepusztulna a fájdalomban közben meg csak egy kicsit fáj neki.
7/8 anonim válasza:
Én is eléggé aggódós típus vagyok, de azért szerintem ennyire nem kell félni. Valószínűleg semmi baja a kutyának, ha fájna neki valamije jelezné illetve észrevennéd. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
Jól van a kutyus. Nagyon aggódós vagyok sajnos.
nov. 10. 10:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!