Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Brit Care Sensitive Venison...

A Brit Care Sensitive Venison táp hipoallergén?

Figyelt kérdés
Nincs feltüntetve a leírásban, de összehasonlítva a hipoallergénnel nem látom a számottevő különbséget.
nov. 9. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mármint milyen összetevőt keresel benne, vagy mit nem szeretnél?
nov. 9. 18:50
 2/13 A kérdező kommentje:

Ezt a tápot javasolták, mint hipoallergén. Megkerestem neten és ez nem abba a kategóriába tartozik. Viszont az összetevők alapján nem értem miért nem az.

Én szárnyasmentes hipoallergén tápot kerestem. De ez nagyon jónak tűnik, mert van benne porcerősítő és probiotikum is. Viszont a kutyám csak hipoallergént ehet. Ezért nem tudom meg merjem-e venni neki.

nov. 9. 19:10
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Igen, hipoallergén. Nincs benne csirke (még csirkezsír sem) és gabonamentes, tehát ha csak nem a vadhúsra allergiás a kutyád, akkor nyugodtan adhatod neki. Viszonylag kis szemű táp, nem tudom mekkora kutyusnak lesz, de számíts rá.
nov. 9. 22:39
 4/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a képet nézem épp.

Nekem nagyon fontos lenne, hogy ne legyen kisszemű a táp.

A kutyám a fajtájának valót (mini) sajnos egészben eszi meg, ezért kap közepesnek valót, azt megrágja.

nov. 9. 22:44
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

Hány kilós kutyáról van szó?

Valóban olyan mint a képen, hosszúkás alakja van. Extra kicsinek nem mondanám, pl a Brit Care Small Breed sokkal apróbb ehhez a Sensitive-hez képest, de azért nem valami nagyok a tápszemek. Ha mini fajta, akkor simán jó lehet neki, nagytestűnek nem adnám.

Nekem 4,5 és 8,5 kilós kutyáim vannak. A kisebbik Brit Care Weight Loss nyulasat eszik, mert hízékony, a nagyobbik Brit Care Medium Breed bárányosat, mert a Small Breed irtózatosan apró szemű, az tényleg csak csivavának és yorkinak (meg pominak) való, hiába van rajta hogy 10kg-ig 😅

nov. 9. 22:53
 6/13 A kérdező kommentje:

3 kg (pomi).

Ha annyira apró, hogy egészben le tudja nyelni, akkor az megint nem lesz jó 😵‍💫

nov. 9. 23:03
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem pominak jó lesz 😄 3kg azért elég kicsi 😊
nov. 9. 23:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted elég nagy ahhoz, hogy ne nyelje le egészben?

Nem igazán szeretnék kísérletezni, már 3 féle táp van itthon ami nem jó neki.

nov. 9. 23:24
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg kell rágnia, ha enyémekhez illetve testvérem 2,8 kilós csivavájához viszonyítom a méretét, neki azért elég kicsi feje van. Azt hiszem van belőle 1 kilós kiszerelés is, de sajnos ez a táp választás ilyen, mi is túl vagyunk jó néhány tápon mire meglett a minden szempontból befutó.
nov. 9. 23:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk most Calibrát eszik, ami katasztrófa, beteg volt azért kapta, de úgy néz ki allergiás rá. Ez kerekszemű és közepesnek mondanám, de minden darabbal küzd, ezért lehet a Brit Care mérete pont jó lesz neki.
nov. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!