A Brit Care Sensitive Venison táp hipoallergén?
Ezt a tápot javasolták, mint hipoallergén. Megkerestem neten és ez nem abba a kategóriába tartozik. Viszont az összetevők alapján nem értem miért nem az.
Én szárnyasmentes hipoallergén tápot kerestem. De ez nagyon jónak tűnik, mert van benne porcerősítő és probiotikum is. Viszont a kutyám csak hipoallergént ehet. Ezért nem tudom meg merjem-e venni neki.
Ezt a képet nézem épp.
Nekem nagyon fontos lenne, hogy ne legyen kisszemű a táp.
A kutyám a fajtájának valót (mini) sajnos egészben eszi meg, ezért kap közepesnek valót, azt megrágja.
Hány kilós kutyáról van szó?
Valóban olyan mint a képen, hosszúkás alakja van. Extra kicsinek nem mondanám, pl a Brit Care Small Breed sokkal apróbb ehhez a Sensitive-hez képest, de azért nem valami nagyok a tápszemek. Ha mini fajta, akkor simán jó lehet neki, nagytestűnek nem adnám.
Nekem 4,5 és 8,5 kilós kutyáim vannak. A kisebbik Brit Care Weight Loss nyulasat eszik, mert hízékony, a nagyobbik Brit Care Medium Breed bárányosat, mert a Small Breed irtózatosan apró szemű, az tényleg csak csivavának és yorkinak (meg pominak) való, hiába van rajta hogy 10kg-ig 😅
3 kg (pomi).
Ha annyira apró, hogy egészben le tudja nyelni, akkor az megint nem lesz jó 😵💫
Akkor szerinted elég nagy ahhoz, hogy ne nyelje le egészben?
Nem igazán szeretnék kísérletezni, már 3 féle táp van itthon ami nem jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!