Hipoallergén táp mellé nyúl vagy más nem allergizáló állat szárított belsősége?
Ilyet kap most.
De ennél jóval drágábban vettem. Ennyiért még meg is éri. De ha van másik tippetek, örülök neki és köszönöm előre is.
Farkaskonyhan van egy csomo szaritott cucc, nezd meg oket.
De amugy tehetsz a tapra egy kis hipoallergen konzervet is, ha megeszi ugy. Talan ez lenne arban a legjobb, igy akar egy hetig is kitartana egy konzerv.
Köszönöm.
Mondjuk én nedves táp ellenes vagyok...
De közben találtam egy tök olcsó német szárított belsőséget. (Elmentem a boltba és találtam.)
Miert vagy ellene? Semmivel se rosszabb vagy jobb egy jo minosegu konzerv, mint a tap :D
Nyilvan egy hatranya van, hogy puha es nem kell megragni, ezert nem szabad csak ezzel etetni.
4
Mert mindkét ételallergiás kutyám iszonyatosan gusztustalant kakilt tőle... Nyilván ezek után nem rajongok érte.
Ez az, amit találtam neki. Gondoltam megírom, hátha másnak is jól jön az infó.
Rocco marhatüdő
"Büdös de a kutyák imádják: "Két tesómnak is van kutyája és odáig vannak érte. Gondolom minél büdösebb, annál jobb XD ezt bármelyik kutya megeszi."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!