A szárított fül vagy szárított bőr hízlal?
Figyelt kérdés
Platinummal szeretném majd etetni a kölyök aussienkat aki nyáron érkezik. De mivel ez félnedves így szeretném mellé adni valamit amit rághat hogy ne legyen fogköve. Szárított dolgokra gondoltam hogy tényleg rágjon is.
Az a kérdés hogy mennyit hízhat ezektől? Heti 5-6 db majdnem minden nap
2021. márc. 23. 18:34
1/6 anonim válasza:
Tehát napi 1 db, azt le fogja mozogni, akarhany kaloriat tartalmaz, ne aggodj.
2/6 anonim válasza:
Lehet neki venni rágócsontot, ami akár egy hétig is kitart. Az edzi a fogait és az ínyét is. A szárított fül, vagy szárított malacorr inkább jutalomfalatként működik.
3/6 anonim válasza:
Az én Jack Russelem 2 perc alatt kivégez 1 szárított fület,így én is inkább valami rágócsontot javasolnék.
4/6 anonim válasza:
Én marha lábszárat szoktam neki adni, nagyon jól el van vele, nagyon szereti.
A rágócsontot nem javaslom(nem azt amire #2 gondol, vagyis a mű csontot, a gumi csontot, ami játék azt viszont természetesen igen)
A tenyésztőtöl is megkérdezheted, hogy ő mit javasol:)
Nekem is nemsokára lesz egy aussiem, jelenleg egy örökbefogadott kutyusom van:)
5/6 anonim válasza:
Nem létezik olyan jelenség, hogy megeszel valamit és "hízlal"- tehát egyből zsír lesz belőle. Ez kb a 90-es évek óta él a prolik fejében, akiknek el kell magyarázni, hogy nem ugyanaz, ha 100gr csirkemellet eszel, mintha 100gr zsírszalonnát.
6/6 anonim válasza:
Kávéfa vagy agancs, jó rágókát nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!