Füvet eszik,bolhás?
Sziasztok! Van egy pommerániai törpespicc-em,kislány,egy éves.
Faluban lakunk,ahol egy kóbor kutya megkörnyékezte és hiába szóltam a kutyámra a kóbor kutya oda állt elém és majdnem megevett engem. Több napon keresztül jött és hiába küldtem el a másik kutyát.
Sajnos el kapta tőle a bolhát,most először. Tudna valaki ajánlani bármit ami hamar kiszedi?
Illetve ma elkezdett füvet enni,sajnos nem tudom mitől,interneten hiába néztem mindenhol mást írnak.
Nyers etettés vált be neki,leginkább csirke.
(Elnézést a hülye kérdésért,életem első kutyája💗)
nekem nem működtek a bolha irtó nyakörvek, a sprék sem, a doki mondta azért van ez mert minden kutyára máshogy hatnak ezek a szerek, végül a Bravecto gyógyszert vettem neki, megette, és pár óra múlva már ki is estek a bolhák a bundájából, ez 3 havi védelmet ad kullancs és bolha ellen, viszont drága, talán 10-20 ezer környékén van
a fű evés az gyomor égés igen, rosszat eszik azért, van mikor szimplán sétáltatod vagy kint az udvaron, ha talál valami idegen dolgot megeheti, és már attól éghet később a hassa, vagy megy a hasa tőle, meg az én kutyám sokat nyalogat, és az a gáz hogy a padlót is nyalogatja :/ így felnyal olyan dolgokat amitől ég a hasa.. hajszál, szöszt stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!