Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Füvet eszik,bolhás?

Füvet eszik,bolhás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy pommerániai törpespicc-em,kislány,egy éves.

Faluban lakunk,ahol egy kóbor kutya megkörnyékezte és hiába szóltam a kutyámra a kóbor kutya oda állt elém és majdnem megevett engem. Több napon keresztül jött és hiába küldtem el a másik kutyát.

Sajnos el kapta tőle a bolhát,most először. Tudna valaki ajánlani bármit ami hamar kiszedi?

Illetve ma elkezdett füvet enni,sajnos nem tudom mitől,interneten hiába néztem mindenhol mást írnak.

Nyers etettés vált be neki,leginkább csirke.

(Elnézést a hülye kérdésért,életem első kutyája💗)

ma 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Füvet a kutya azért szokott enni mert ég a gyomra de az enyém egy kecske titokban és azt eszi vehetnél bolha irtó nyakörvet is akár vagy hallottam samponról is
ma 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm💗💗
ma 19:26
 3/5 abigel0000 ***** válasza:
A fű evése általában hasfájásnál alakul ki, de énn szoktam a kutyáimat látni elég gyakran füvet enni így lehet hogy megszokás vagy esetleg valami más.
ma 20:09
 4/5 anonim válasza:
100%

nekem nem működtek a bolha irtó nyakörvek, a sprék sem, a doki mondta azért van ez mert minden kutyára máshogy hatnak ezek a szerek, végül a Bravecto gyógyszert vettem neki, megette, és pár óra múlva már ki is estek a bolhák a bundájából, ez 3 havi védelmet ad kullancs és bolha ellen, viszont drága, talán 10-20 ezer környékén van

a fű evés az gyomor égés igen, rosszat eszik azért, van mikor szimplán sétáltatod vagy kint az udvaron, ha talál valami idegen dolgot megeheti, és már attól éghet később a hassa, vagy megy a hasa tőle, meg az én kutyám sokat nyalogat, és az a gáz hogy a padlót is nyalogatja :/ így felnyal olyan dolgokat amitől ég a hasa.. hajszál, szöszt stb

ma 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Eleg nagy baj az, ha nyersetetes cimszo alatt csak csirket kap.
ma 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!