Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerinted melyik a legjobb...

Szerinted melyik a legjobb webáruház, ahol kutyáknak való dolgokat lehet kapni?

Figyelt kérdés
Én eddig a Zooplusról rendeltem, de kezdek elbizonytalanodni. Egyre többször nem találok olyan terméket, amilyenre szükségem lenne.
tegnap 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én is a zooplusról rendelek mindig de régebben a petissimoról is rendeltem még a fressnapfból
tegnap 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Mire lenne szükséged? Én több helyről is szoktam, Allegro.hu-t és a Topkutya.hu-t nézd meg, Allegrón kb minden van elég jó áron, Topkutyán elég kicsi a kínálat, de ha nyakörvre/hámra/pórázra van szükséged nagyon jó strapabíró cuccaik vannak.
tegnap 20:56
 3/6 47. ***** válasza:
0%
Csak a [link]
tegnap 21:40
 4/6 anonim válasza:
51%

Fressnapf

ZooPlus

tegnap 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Sokszor még mindig a Zooplus a nyertes, de tény, hogy nincs náluk se a világ összes terméke, szóval van amikor máshonnan rendelek, de többségében Zooplus. Vagy esetleg Fressnapf, de mivel közel van, oda inkább megyek, nem online rendelek, és igazából mivel ott azért magasabbak az árak, ezért csak akkor szoktam odamenni, ha valami sürgősen kell, vagy ha sajátmárkás termékről van szó. Mire van szükséged, mik azok, amiket Zoopluson nem találsz?
tegnap 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Konkrétan mit nem találsz?
ma 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!