ABC Zoo webáruház megbízható?
Mennyire megbízhatóak? Köszi!
Nekem gyanús az oldal. Egy valamire adó hiteles cég nem enged meg, ekkora szembeötlő helyesírási hibát, szinte szúrja a szemem a főoldalon: Narancssárga alapon...
Hol látsz helyesírási hibát? Nekem nem tűnt fel
Amúgy egy helyesírási hiba még nem a világ vége. Édesapám egy elég nagy újságnál dolgozott. Egyik nap tök izgatottan hozta nekem az aznapi lapot, egy helyesírási hibára mutogatva :D
Fel is sorolta, hogy kiken ment keresztül, és senkinek sem tűnt fel. Tehát, ahogy szokták mondani, a legjobbakkal is előfordul.
Akkor lenne gyanús, ha hemzsegne a hibáktól, vagy legalább sűrűn előfordulnának.
Kérdésedre a válasz: még nem rendeltem tőlük, így sajnos nem tudok tapasztalattal, észrevételekkel szolgálni, de nekem nem tűnik problémásnak.
Megbízhatók, én csak azért nem szoktam tőlük rendelni, mert csak kiszállítás van, én meg nem vagyok minden nap otthon.
Helyesírási hibát egyébként a legjobbak is vétenek, illetve piros mezőben van az oldalon egy, ami valószínűleg szándékos, szóval vagy a te monitorodnak rossz a színbeállítása, vagy te vagy színtévesztő, vagy mi néztünk be valamit, és megírhatnád, melyik hibára gondolsz.
Három évvel ezelőtt rendeltem tőlük. Sajnos, mint nem egy online bolt esetén, náluk is kiderült az egyik rendelt termékről (amit a honlapon "Raktáron" jelzéssel jelöltek), hogy valójában nincs raktáron.
De a többi terméket megkaptam.
Ha aggódsz, utánvétes fizetést válassz (egyébként is tanácsosabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!