Tudtok olyan webboltot, ami MEGBÍZHATÓ?
Már nagyon elegem van, akármit rendelek (felszerelés), mindenhol nekem kell utánajárnom, hogy miért nem jön már a csomag, betelefonálok a céghez és akkor kegyeskednek kinyögni, hogy "elfogyott" a termék vagy "szabadnapos vagyok és nem tudtam még beszerezni" stb stb stb... Szétvet az ideg, komolyan!
Van olyan bolt, ahol tényleges meg is lehet venni, amit hirdetnek????
Pl. szeretnék egy lila etetőtálat, megrendelem és tényleg kiküldik 3 napon belül, ahogy ígérik a honlapon. Vagy Magyarországon ez sem működik?!!!
Bárhonnan rendeltem eddig sose volt semmi gond.
Pl zooplus, zoofast, allati-fincsi.hu, petnet.hu
Kedvencem a zooplus, mert sokszor küldenek kedvezményes kupont, vannak akciók, stb.
abc.zoo 2 nap alatt megkapod a cuccokat ha nem unnepnapra esik ha árba akkor rögtön utána.
Nagyon jó!
Petissimo.hu
Nagyon jó tapasztalataim vannak, már rengeteg mindent rendeltem tőlük.
Zoofastról és Petissimo-ról szoktam rendelni, a Zoofast olcsóbb, de lassabban küldik. Főleg ünnepek körül. (Most húsvétkor több mint egy hét volt, míg ideért, amit rendeltem.) Általában amire azt írja, hogy van raktáron, az tényleg van.
A Petissimo picivel drágább (tápokat szoktam venni), de 2 munkanapon belül szállítanak.
Julius K-9 webáruházból is rendeltem már, tőlük még levelet is kaptam átvétel után, hogy tetszik-e a termék. :)
Nekem a Tápfutár gond nélkül kihozta, amúgy felszerelést külföldről szoktam rendelni, ha van időm várni rá.
Ebay, Aliexpress, sokszor olcsóbban jutok hozzá ahhoz, amit keresek, mint itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!