Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » ABC Zoo webáruház megbízható?

ABC Zoo webáruház megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire megbízhatóak? Köszi!

Nekem gyanús az oldal. Egy valamire adó hiteles cég nem enged meg, ekkora szembeötlő helyesírási hibát, szinte szúrja a szemem a főoldalon: Narancssárga alapon...

2023. aug. 3. 09:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) És igen, a kiárúsítás, amire gondoltam. Nem érdekel a kiárusitás, egy bizonyos dolgot kerestem úgy jött fel az oldal. De, az rögtön feltűnt. Nagyon sok mostanában a félrevezető, csaló oldal, ami tele van helyesírási hibával. És ha ilyennel találkozom, rögtön gyanút fogok, hála ezeknek...főleg mivel eddig nem ismertem ezt, eddig mindig a Pettisimotól, vagy Zooplustól rendeltem.

Akkor megnyugtató, hogy megbízható.

Köszi!

2023. aug. 3. 17:17
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

Most másodszor Te írtad helytelenül a kiárusítást, mert rövid i-vel írtad. Illetve abban a mondatban még egy vessző is hiányzik.

Ja, és az nem Pettisimo, hanem Petissimo.

:))))

2023. aug. 3. 21:11
 13/24 A kérdező kommentje:
Direkt kiárúsítást írtam!! Mert úgy van leírva ezen az oldalon. Látom sikerült megragadni a lényeget. De, nem az a lényeg, hanem az, hogy manapság rengeteg a félrevezető, csaló, akik létrehoznak egy weboldalt, látszólag úgy tűnik megbízható... Ott figyelemfelkeltő lehet, ha rossz a helyesírás.
2023. aug. 4. 08:19
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Ott írod a harmadik sorban, hogy kiárusitás . . .
2023. aug. 4. 09:28
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

14. Minek rugózol még ezen?

Egyértelmű, hogy a kérdező nem öncélú nyelvtannáciskodásból foglalkozik ezzel, hanem csak nem akar rosszul járni, ki szeretné szűrni a csaló oldalakat, amiből egyre több van, és a mesterséges intelligencia miatt egyre jellemzőbb lesz, hogy maximum ennyi helyesírási hiba fordul elő ezeken az oldalakon.

Ez egy tök felelős hozzáállás, nem kéne elvenni az életkedvét is.

Ha meg kereskedőként szeretnéd fenntartani magadnak a jogot a hibázásra, akkor tegyed, de a fogyasztók kezében hadd legyen már pár eszköz, szempont arra, hogy elkerüljék a koppanást...

2023. aug. 4. 09:58
 16/24 anonim ***** válasza:
25%
15. te minek rugózol még ezen?!
2023. aug. 4. 10:01
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

16. :D Nem én pampomogok itt hozzászólásokon keresztül.

A 4-es vagyok, és rohadtul unom már, hogy felvillan folyamatosan a kis kék szám a "Megválaszoltjaid" mellett, és minden alaklommal te ekézed ótvar stílusban a kérdezőt, mert merészel helyesírási szempontok miatt gyanakodni, utánanézni egy oldalnak.

Kérdem én, emiatt neki miért kellene helyesen írnia, ha csak a gyakorikérdésekre ír ki egy kérdést, és nem mondjuk egy internetes áruházat üzemeltet?

Mindegy. Most szépen rányomok az X-re a kérdés mellett, és nyugtom lesz.

2023. aug. 4. 10:08
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen ekézésről meg ótvar stílusról beszélsz, semmi rosszat nem írtam. Amúgy én vagyok a #12-es és a többit nem én írtam.

Nem bántásból szóltam neki, hogy most ő írta rosszul, csak megmosolyogtam, hogy alázza a céget, meg szúrja a szemét, miközben ő sem tudja leírni pont ugyanazt a szót helyesen, azért is írtam a végére a mosolyt:))))

De a továbbiakat nem én írtam.

2023. aug. 4. 10:17
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Most akkor ez megbízható bolt?
2023. aug. 4. 10:31
 20/24 anonim ***** válasza:

19. Ezt a kérdést amúgy már mások is feltették:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5830615-vala..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..

Ezek, az itteni hozzászólások és a saját tapasztalataim alapján úgy foglalnám össze, hogy az ABC Zoo egy átlag e-bolt átlagos problémákkal (néha nem versenyképes árakkal, raktárról hiányzó termékekkel stb.), de nem csalók. Ha van raktáron a termék, akkor megkapod és a leírásnak nem megfelelő, ha meg nincs, akkor szólnak és visszakapod a pénzed.

De az utánvét ettől függetlenül még itt és máshol is erősen ajánlott az előrefizetés helyett.

2023. aug. 4. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!