Legálisan szerzem be a gyógyszert?
Gombellenes és antibiotikus készítmény, tenyésztés nélkül, havonta adogatni a kutyának felér egy fejbelövéssel, többet árt, mint használ.
Miért nem tudod állatorvoshoz vinni a kutyát?
#4 Egy jó feljelentést megérne az a gyógyszertár. Hol van? Nem véletlenül vényköteles a gyógyszer, mert ártani is lehet vele, főleg ha vizsgálat nélkül, vakon alkalmazzák. Így jönnek létre a szuperbaktériumok, amik ellen nem hat a gyógyszer, aztán legközelebb már a fület kell kiírtani.
Emberi gyógyszert semmiképp!!!
Tenyésztés volt???
okot kéne megtalálni miért durran be a füle! Lehet másik orvos kéne.
Kaja váltás sem ártana,mert akár allergiás reakció is lehet.
Nálunk tavaly volt a kutyámnál,hogy többször begyulladt a füle,büdös volt piros nagyon zsíros,orvos által felírt otodine konkrétan rosszabbá tette.
Neten kerestem egy gyógynövényes fül moso folyadékot. Rátaláltam erre
:
Napi 3x kezdtem locsolni neki, tartottam a fejét,hogy hasson,majd hagytam rázza ki végül alaposan száraz vattával kitöröltem, első 3 napban így csináltam majd kezdett javulni elég volt egyszer is locsolni. Végül egy hét alatt eljutottunk oda,hogy a szag megszünt,szebb volt a füle. Utána napi egyszer vattára cseppegtettem és kitöröltem neki, két hét alatt teljesen rendbe jött a füle!
Zsirosodni zsírosodott neki utána viszont mi áttértünk nyers etetésre (nem emiatt) azóta a zsírosodás is megszünt. Heti 2x kellett takarítani a fülét,de most havonta egyszer elég!
De ezzel a fülmosó folyadékkal rendben tudtam tartani a fülét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!