Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kóbor macskák - kinti kutya?

Kóbor macskák - kinti kutya?

Figyelt kérdés

Jelenthetnek valami veszélyt kis termetű kinti kutyára, pl van olyan betegség amit átadhatnak neki?

Rengeteg a házam körül a macska. Van pl amelyiknek habzik a szája, van amelyiknek a szeme ki van rohadva. Nagyon ápolatlanok. (Van gazdájuk, a kirohadt szemű a szomszédé) Alig tudok bejönni a házamba, mert futnának befele.. Egyszerre 5-8 is tanyázik itt és nem félnek.

Emiatt akarnék kutyát, hogy távol tartsa ezeket, de viszont ha valami fertőzést átadhatnak a kutyának akkor nem tenném kockára az életét, inkább nem hoznék ide kutyát.

okt. 26. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Te aztán nagyon okos vagy, ja nem ide.

A macskát a természete ellenére is könnyebb távoltartani, nem is értem miről fantáziálsz itt, hogy ellepik az emberek házát a rothadó szemükkel.😂😂😂

A kérdező egy bamba, elég lenne egy sicc, vagy egy kis vizet feléjük spriccelni, vagy a bejáratot bors/csili keverékkel megszórni, de ennyi esze sincs, csak terrorizáltatja magát.

A mi udvarunkon is átjár, meg csillez az környék összes macskája, mint mindenkién, de lehet kezelni.

A kuyaugatástól meg nem lehet aludni, te észkombájn.

Az utcára kiszökő agresszív, szocializáltlan kutyáktól, meg nem lehet nyugodtan gyalogolni, bicajozni.

Oké, ezért is a gazda a felelős, de azért érted a különbséget?

Nem fogod.

okt. 26. 11:24
 12/15 A kérdező kommentje:

Én kérek elnézést, hogy humánus megoldást kerestem.

Majd teszek ki fagyállós kaját. Köszönöm a sok sértegetést.

okt. 26. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
20%
A tradicionális mindig az optimális! Vissza a gyökerekhez! Ű :))
okt. 26. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
15. Ha a saját udvarán történik a dolog és nem konkrétan befogja a macskákat, hogy rájuk uszítsa a kutyákat, akkor nem tudnak mit csinálni vele.
okt. 28. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is
nov. 15. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!