Kutya vagy nem kutya?
Sok a melo vele. De mindegy hogy kolyok vagy felnott, feladat az boven van minimum 10-15 evig.
Nekem gyerek mellett van kutya, de a kutya volt elobb 6 evvel. Oszinten vannak olyan napok, amikor visszacsinalnam az egeszet es soha nem vallalnek be kutyat, mert egyszeruen 1,5 eve orankent kelek ejszaka, azt se tudom merre vagyok arccal, gyereket epphogy el tudom latni olyan rottyon vagyok, de kozben meg a kutyaval is setalni kell naponta 2x, kulonben szetszedi a hazat. Es mi kertesben elunk, pisilni ki se kell vinni, kimegy. De setalni muszaj ennyiszer vele+jatek, feladatozas. Menhelyi keverek, de nagy az energiaszintje, ezt ugye nem tudtuk elore.
Nehez. Nagyon nehez.
11-es vagyok, ja es en veszes hanyas miatt a terhesseget vegig fekudtem/hanytam/ korhazban voltam.
Nyilvan igy csak a ferjem tudott foglakozni akkor a kutyaval; de o meg sokat is dolgozik illetve csak egyszer tudta setalni vinni naponta munka miatt. Hat hagyjuk hogy telt a terhesseg, kutya a fejemen ugralt szerencsetlen.
Mondjuk labdat azt legalabb tudtam neki dobalni fekve, ha epp nem korhazban voltam, de ennyire voltam kepes max.
Szoval mar az katasztrofa volt. De hogy ne csak rosszat irjak, szeretem am a kutyat es a 1,5 eves gyerekkel a kapcsolatuk csodalatos egyebkent. Persze figyelni kell, a kisfiam nehogy hirtelen ramarkoljon es meghuzza a fulet mondjuk, de egyebkent meg simogatja, dobal neki labdat, a kutya is nagyon ovatos vele.
Ez a resze halal cuki. De a sok teendo…
Na az kemeny.
Kutya nelkul is nyugodtan elmehetsz setalni, sportolni, figyelhetsz az etkezesre. Onmagaban nem fogsz fogyni a tobb setatol, ha utana ugyanugy eszel.
Tapasztalat. :DD
Hát most nekem volt kutyám terhesen...nagyok öreg volt. Lányom fél éves korába vettem egy seerloosi farkaskutyát, lányom nyugodt gyerek volt és így is aktív életet éltem...mindig mentünk túrázni babakocsistól.
Kutyát én úgy is vállaltam volna hogy nincs párom. Sose lesz olyan hogy nem lesz kutyám.
De! Nálatok ahogy írod sok a bizonytalanság...
Én gyerek mellé pl 1 éves kutyát nem is vennék, de mindenki más.
Azok alapján amiket írsz kicsit korai a kutya, előbb éljetek együtt, meddőségi klinikán meg megtudják mondani mennyit kell kb várni.
Ha az összekötözés, esküvő megvolt akkor beszéljétek újra át.
Addig a menhelyes sétáltatás sztm is jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!