Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan etessem a 8 hetes...

Hogyan etessem a 8 hetes kiskutyámat?

Figyelt kérdés

Gemon Junior tápot kap, az állatorvos azt mondta, hogy van ennél eggyel kisebb kutyáknak való táp is, de az állat eledel boltban ezt ajánlották...

Még csak 1 hete kapja és látszik, hogy megunta, néha rizst kevertem meki bele. Vettem a lidlből egy marha-teszta prémium konzervet, abból kevertem a szárazhoz és még kérni akart,nagyon megörültem, hogy izlik neki, viszont a doki szerint az még nagyon erős neki, megterheli a gyomrát. Azt mondta nem eszik elég rostot.

Hogyan etessem akkor,hogy ne legyen egyhangú se?

És mekkora adagot adjak neki? 3x kap enni mindig egy marekkal beáztatok picit és egy kis rizst adok hozzá, de van amikor még kér és van amikor ott marad a tányéron. Egyébként golden retriever, nagyon okos kiskutya.

okt. 15. 08:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Nekem azt ajánlotta egy ismerős, még régen, hogy amelyik kutyaeledel hátulján az összetevők nem hús származékkokkal kezdődnek, hanem gabona félékkel, azt nem szabad megvenni.

Egyébként 8 hetes kutyit napi 2x (3x sem baj, de ne etesd túl!) kell etetned. Féreg hajtót mindenképpen kell, hogy kapjon. Szükség esetén ismétlődve.

Nem szabad túl etetni a kiskutyákat, mint ahogy azt sokan jónak találják "had egyen az a kiskutya, jó nagyra nő majd". Ezzel kb azt érik el, hogy ízületi problémái lesznek a kutyának később.

Egy kiskutyát tarts vékonyan, minőségi táplálékkal tápláld és folyamatosan legyen előtte friss víz.

Vidd állatorvoshoz, ő elmondja a további szükséges dolgokat.

Ezenkívül szeresd és rengeteget foglalkozz vele.

okt. 16. 16:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Már 3 alkalommal voltunk állatorvosnál, azt mondta, hogy egészséges kutya, viszont nem eszik elég rostot, ezért is tettem fel a kérdést, hogy hogyan tudnék neki több rostot adni? Esetleg melyik tápot ajánljátok? Mert a doki is mondta, hogy ez a táp jó. Nem szeretnék megint tápváltást,mert nemrég volt, azzal picit várnék.
okt. 17. 22:00
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
A kutyavállalás előtt miért nem néztél utána az alap dolgoknak? Hogy melyik táp a jó, hogy miért nem etetünk gabonás tápokkal, milyen kiegészítő kell a kutyának stb? Ez annyira alapvető lenne.
okt. 18. 10:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Annyira birom ez az oldalt..

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni minek írsz ide okoskodni?!

Tényleg ennyi unalmas életű ember van? Szívesen cserélnék veletek.

Gondoltam könnyebb lesz ide kiírni, mint a netet bújni, mert nekem kurvára nincs időm ilyenekre, gondoltam lesz egy normális ember,aki ad egy normális választ, de akármit kiírok ide csak okoskodó valakik írnak, akik ennyire unatkoznak.....

okt. 18. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha még arra sem szakítasz időt, hogy az alapvető dolgoknak utána nézz (azért ez kb annyi ideig tart, mint kiírni egy kérdést ide), akkor miért vállaltál kutyát? Ez a felelőtlenség tökéletes példája: kellett a kutya, de normálisan etetni, tartani már nem megy, arra nincs idő meg kedv.
okt. 18. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
8 hetes kutyától mit vársz?Másik hogy a kutya normál esetben nem unja meg a kaját..elérakod,nem eszik,elveszed..ha nem eszi meg akkorse rakod pluszba oda neki azt amit nem evett meg...mindig ugyan abba az időbe rakod elé.és alap alap hogy a legjobb tápot és ásványanyagokat akár x idővel algát is,adod a kutyának főleg ha feljlödik még.nem tudom milyen boltba voltál de nagyon nem voltak képbe.
okt. 31. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!