Hogyan tudnám kb 8 hetes mopsz kiskutyámat szobatisztaságra tanítani? Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 19:17
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
2 óránként kiviszed dolgát végezni. Evés, ivás, alvás, nagyobb játék után kiviszed.
Ha kint végzi el hatalmas dícséret, ha bent akkor kussban feltakarítod olyan cuccal, ami eltünteti a szagokat számára is(pl ecettel átmosod, miután feltörölted), vagy ha épp rajtakapod akkor a nyakbőrénél megkapod kicsit megrántod, ahogy az anyja tenné és egy határozott nem! vagy fúj!, de nem ordibálva csak határozottan.
Amugy minek vettél kutyát, ha az alapvető dolgoknak sem néztél utána?
3/6 anonim válasza:
Előző válasz tökéletes, kiegészíteném azzal, hogy kutyapelenkát, macskaalmot stb. NE használj.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A 2-esnek pedig csak annyit mondanék pluszba, hogy a kiskutyát kaptam, és mivel még nem volt házban tartott kisállatom (halon kívül) így nem tudtam, hogyan kell neki kezdeni. Nem tudom mi azzal a probléma ha inkább megkérdezem,mint hogy valamit rosszul csináljak.
2017. máj. 15. 15:56
5/6 Halmai Ferenc válasza:
Először neked kellene szobatisztának lenned és utána kellene kutyát venned
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó (5/5) válaszadó. A válaszodat jelentettem, remélem hamarosan nem lesz látható. Nem kezdek vitába veled, mert csak a saját értelmi szintedről adsz tanubizonyságot. Köszönöm megértésed!
2017. máj. 16. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!