A kutyaférfiak mélyebb hangon ugatnak, mint a kutyanők?
Figyelt kérdés
okt. 9. 14:50
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, nálam van egy kutyaférfi, és egy kutyanő is. A kutyaférfi jóval mélyebb hangon ugat itt is, mint a kutyanő, de ennek az oka az is lehet, hogy a kutyaférfi közel 60 kg, és 3 éves, a kutyanő pedig csak 35 kg., és kb. mostanában lesz 1 éves.
2/11 anonim válasza:
Nem, jellemzően inkább a dohányos kutyák hangja mélyebb.
3/11 anonim válasza:
Nem. A kutyaférfiak és kutyanők ugyan úgy ugatnak, bár ez a fajtától és a kortól is függ.
4/11 anonim válasza:
Kutyáknál ez nem nemtől, hanem testmérettől függ. Az 5 kilós hím kutya sose fog olyan mélyen ugatni, mint az 50 kilós nőstény
5/11 anonim válasza:
Tán kutyahímek és kutyanőstények - vagy kankutyák és szukák!
🤦
6/11 anonim válasza:
Hát téged sem a szókincsedért fognak elrabolni.
7/11 anonim válasza:
Nincs különbség a KANOK és a SZUKÁK között.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés a nemek alapján. Van egy kölyök tacskóm (szuka) és sokkal mélyebb hangon ugat, mint a szomszéd házban lakó felnőtt kan tacskó. A kan gazdája meg is jegyezte, hogy meglepte milyen mély hangon ugat a kutyám. De van egy szálkás szőrű tacsi is a környéken (szuka), szegénynek olyan hangja van, mint valami sípolós gumikacsának, megőrülök tőle.
9/11 anonim válasza:
Az én "kutyanőm" baromi mély hangon ugat, szerencsére ritkán. Fura is, mert ugyan közepes testű, de olyan kis formás, nem illik az a kemény, erős hang a kutyához, elég durva, amikor beindul. Testmérettől is függ meg fajtától is, pl. terelőkutyák tipikusan magasabb, élesebb hangon ugatnak, akár szuka, akár hím, mert az kellett a munkájukhoz.
10/11 anonim válasza:
Nincs összefüggés a nőstény és kan kutyák hangjának mélységében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!