Miért szeret engem a barátom kutyája?
Figyelt kérdés
Legelső alkalommal mikor át jöttem hozzá akkor félt tőlem pár óráig, de utána úgy jött hozzám,mintha én lennék a gazdája. Rám jobban hallgat,mint a páromra és valamiért engem követ mindenhová, mindig a labam alatt van.
Ez miért van?
okt. 6. 21:02
1/10 anonim válasza:
Ha a párodat ez nem zavarja, akkor téged se zavarjon. Nehogy már baj legyen, hogy szeret téged egy hűséges kisállat. 😊
2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy zavar!:) imádom, csak fura,nem tapasztaltam ilyet még
okt. 6. 21:08
3/10 anonim válasza:
Érzi hogy jó ember vagy! Az állat a legjobb teszter, ha ismerkedsz, legyen veled egy kutya, a reakciójából sok mindent leszűrhetsz sokszor, ahogy a másik emberre reagál
4/10 anonim válasza:
Ha határozottabb személyiség vagy, mint a párod (kisugárzás kérdése, nem önismeret), akkor nyilván jobban fog rád figyelni, te leszel, aki központi személy számára.
5/10 anonim válasza:
Ha meghágja a lábadat, akkor már sejteni fogod? A hormonjaidra reagál.
6/10 anonim válasza:
Nem a hormonjaira reagál! Milyen lekicsinyítő, bagatellizáló, rosszindulatú hozzászólás 5 ös, ja tehát meg akarja hágni!
A kérdező írt egy pozitív hangú kérdést és ez fáj igaz… valahol le kell törni!
7/10 A kérdező kommentje:
Kislány kutyus,4 éves York-i.
Talán picivel határozottabb vagyok,viszont nem szólok neki eréjesen és nem is könyörgök neki.
A barátom lábát akarja mindig megcsinálni egyébként:D Az vicces szokott lenni.
okt. 6. 21:53
9/10 anonim válasza:
Magyarul ledominálja a barátodat, vagyis maga alá rendeli, nem tiszteli. Téged viszont igen.
10/10 anonim válasza:
Nem tisztelethiány pusztán figyelemfelkeltés, öröm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!