A barátom kutyája bedugja a fejét a szoknyám alá és szagolgat meg nyalogat természetes ez?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 16:50
1/12 anonim válasza:
Igen! Ne lepődj meg, a kutyáknál ez természetes. Tehát a kiskutya semmi rosszat nem tesz, csak amit az ösztöne diktál. Szaglása kb. egymilliószorosa az ember szaglásának. Ne csodálkozz, hogy olyan szagokat is megérez, amit mi észre sem veszünk.
2/12 anonim válasza:
Nekem a barátnőm kutyája szokott mikor megvan.:S Mi ezen csak nevetünk.:)
17/L
3/12 anonim válasza:
Igen, ez így van, elég gyakran csinálják a kutyák, de állítólag neveléssel le lehet róla szoktatni, mivel ez néha elég kellemetlen tud lenni.
Off:rendesek a "cenzorok", hogy kijavították az ly-okat j-re...
4/12 anonim válasza:
Ugyan! Az én barátnőm Irish Terrierje (igaz, hogy Ő biológialig már nem "Nő") pedig, amellett, hogy rám ugrik, megnyalogat, a kukimat is megszagolja. Én is csak nevetek rajta, és imádjuk egymást (Mármint a kutyával! /is/.)
5/12 anonim válasza:
A kutyáknál ez természetes, így ismerkednek egymással az emberekkel meg mindenkivel. Nem hinném,hogy eről le lehet szoktatni max. egy picit le kell fogni ha jön valaki v nm tom...
6/12 anonim válasza:
Én is tettem fel egy hasonló kérdést a múlt héten,ott azt írták,ez nem természetes. Nekem azért is furcsa,mert sok kutyás ismerősöm van,de egyiknek a kutyája sem csinálta ezt,csak annak az egy ismerősömnek a kutyája. Engem pedig ez annyira zavar,hogy már nem megyek oda. Bár most van egy nagyon jó sorozat a TV-ben Neveletlenek címmel,melyben az ismerősöm kutyájához teljesen hasonló viselkedásű kutyákat nevelt meg egy kutyaoktató,s az oktató első szava ez volt: ez a teljes anarchia (csak a műsorban látottakat írom) és szerinte nevelni kellene a kutyákat. Mennyi idős a barátod kutyája? Ha fiatal,még könnyen nevelhető...szerintem,persze,ha a gazdája is akarja,mert pl. az én ismerősömnek az az elve: első a kutya,az embereket meg általában utálja. Bár neki társa a kutya,egy tányérból esznek,együtt alusznak,azért gondolom,ilyesmi a barátodnál nem áll fenn.Legalább lehet vele beszélni erről? Mert az én ismerősöm szenmélyes támadásnak veszi,ha valaki nem engedi,hogy a kutyája rámásszon,meg a száját meg a szoknyája alatt nyalogasson.Sajnos,én meg csak emberekkel tudok kapcsolatot teremteni (ilyen szinten) de lehet,hogy én vagyok túl konzervatív. A barátod amúgy mit szól ehhez?
7/12 anonim válasza:
Én a 17:58-as vagyok. Teljesen igazat adok Neked, miközben a saját érzéseimhez is ragaszkodom. A szóbanforgó kutyák legalább őszinték, szeretnek, nem alakoskodnak!
8/12 anonim válasza:
Az én ismeretségi körömben csak egy kutya csinálta... A többi mind tisztában volt avval, hogy ki a főnök, vagy más módon fejezte ki, hogy azt hiszi ő. Nekem sem csinálta soha egyik kutyám sem sőt a lábaimhoz nem is akarják közelíteni a fejüket...
9/12 anonim válasza:
Mosd sűrűbben,a kutyáknak jó a szaglásuk!!!!!!!!
10/12 anonim válasza:
OFF: Melyik csatornán megy a Neveletlenek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!