Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám miért védi az ételét?...

Kutyám miért védi az ételét? Hogy szoktathatnám le róla?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 07:22
1 2
 11/17 capsread ***** válasza:

Én sem élek vissza a pozíciómmal, csak ha a kutya nem az elvárt módon viselkedik, megmutatom, hogy én vagyok a vezér, úgyhogy ez így nem járja.

De egyébként pusztán az állat bosszantására gonoszkodni, azt nem szoktam.

2010. nov. 4. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:

08:12-es vagyok.

Természetesen sosem szabad csak bosszantás képpen dolgoztatni valamivel a kutyát.

Viszont számomra már az sem ok,ha én mennék a tálja felé,és ő már elhátrál. Szerintem ez nem értelmes dolog. Minek hagyja ott,ha már én odaadtam neki?Természetesen,ha ott vagyok,ne morogjon,ne harapjon,ha akarom(de ugye nem akarok)vehessem el tőle. De felesleges,hogy csak mert elmegyek mellette elhátráljon onnan.

Nekem ez az egész falkavezérséges(mármint a túlzott),meg nagy Fennelesség már egy kicsit túlzás.

Lehet megjátszott evés nélkül is abszolút vezér valaki.Kell hozzá egy kis szakértelem,magabiztos kiállás,és a kutya tudni fogja,mi a dolga.

2010. nov. 4. 10:26
 13/17 anonim ***** válasza:
De azt vedd figyelmebe h nem lehet mindenki őstehetség kutyanevelésben, ahogy sakkban, autóvezetésben, matekban, kézilabdában stb. Van akinek szükséges h ilyen praktikákat alkalmazzon, ahhoz h elérje azt ami neked az egyszerű kiállásodból adódóan megy. Ez még nem elítélendő.
2010. nov. 4. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Természetesen nem elítélendő. Nem is teszem.

Nekem mindegy,hogy ki hogy csinálja. Senki nem őstehetség,senki nem úgy születik,ezt is tanulni kell természetesen. És kell pár év,mire azt lehet mondani,értek valamennyire a kutyákhoz. De ezt persze csak a kutyád bizonyíthatja,hogy milyen is.

Én azokat ítélem el,akik nem akarnak semmit tenni,séta alatt ott hörög,morog a kutya a póráz végén,a szájkosarat hírből sem ismerik,se a nevelést,szocializációt,a szabad futkározás és játék örömét. Minek az ilyennek kutya...

2010. nov. 4. 10:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Ebben egyet értünk. :o)

De az előbb még a fennellezést ellenezted, ami szerintem egy nagyon jó, hasznos és az átlag, tanulásra szoruló emberek számára egy kézzel fogható, felfogható, könnyen kivitelezhető működő segítség.

(én se szentírásnak tekintem, de elvitathatatlan tény h könnyű és működő dolog ha az ember betartja a szabályokat)

2010. nov. 4. 10:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem a fennelezést ellenzem,hanem annak a túlzásbavitelét,szentírásnak tekintését,amitől nem lehet elrugaszkodni. Vannak benne értelmes dolgok,ez tény,és biztos sok kutyánál sok minden beválik. Számomra nem szimpatikusak az elképzelései,de nem is baj,így szép az élet,hogy különbözünk
2010. nov. 4. 10:48
 17/17 Colix ***** válasza:
ne piszkáld mikor eszik.
2010. nov. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!