Anya kutya miért kaparássza a kicsit?
Figyelt kérdés
Kutyám hétfőn este szült, 1 kicsije van, császármetszés volt. Napi 1-2x felül figyeli a kicsit nagyon és kaparja. Nem értjük a jelenséget miért teheti ezt? Nem nagyon, óvatosan. Köszönöm a valaszaitokat.okt. 3. 06:44
21/25 A kérdező kommentje:
Írtam hogy a műtét során ivartalanították a kutyámat.
Es azt is írtam, hogy meg lett kerdezve allatorvos de nem tudott mit mondani rá. Es meg azt is irtam, hogy feny derult arra miert csinalja. Ertelmezd a szöveget.
okt. 4. 12:11
22/25 A kérdező kommentje:
Figyeljem a kutyát egy nagy udvaron minden percben? Hagyjal mar a hulyesegeddel. Majd tavcsovel kukkolom minden pillanatat.. Idióta
okt. 4. 12:13
23/25 anonim válasza:
Nem, elég elkülöníteni az ivaros ellenkező nemű kutyákat. Tenyésztők szerinted hogy oldják meg, hogy van egy csomó kutya, de csak az általa kívánt párosítás történhessen meg?
24/25 anonim válasza:
Hát első körben ne vidd át a tüzelő szukát az ivaros kanhoz, és akkor nem kell felügyelni. Te idióta szaporító!
25/25 anonim válasza:
Utólag ivartalanítattad. Miután saporítottál. És annyira nem nehéz abban a 10 napban figyelni a kutyát! Akiben van felelősség tudat, annak megy.
Neked kár kutyát tartani! Nem vagy alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!