A nagy,de fiatal kutyának mindig van valami baj a lábaival. Hol az egyikre nem tud ráállni hol a másikra. Mi lehet a baj? Jármű híján nem tudjuk orvoshoz,röntgenre vinni.
Figyelt kérdés
szept. 29. 12:53
1/17 anonim válasza:
Akkor kérj taxit és old meg. Vagy fizess a szomszédnak. Vagy egyszerűen ne tarts kutyát, ha nem vagy hajlandó még orvoshoz sem vinni.
2/17 anonim válasza:
El kell vinni orvoshoz. Oldjatok meg.
Ismeros, csalad, szomszed, facebookos helyi csoportban kerdezni, hogy tud-e valaki fuvart vallalni.
Igy felelotlenseg allatot tartani, hogy meg egy ilyen alap dolog se megy.
3/17 anonim válasza:
Még ha el is tudná itt regélni valaki, hogy mi a baja, nem fog orvosi segítség nélkül rendbe jönni.
4/17 anonim válasza:
A hirtelen növéstől kezdve, a csípő problémáig bármi. Kérj meg egy ismerőst, barátot, hogy vigyen el titeket állatorvoshoz, hívj taxit stb. Ha komolyabb a baj, akár le is bénulhat. Ne várd meg.
5/17 anonim válasza:
"Jármű híján nem tudjuk orvoshoz,röntgenre vinni."
Ahaaa, és erre nem sikerült gondolni, mielőtt magadhoz vetted a kutyát? Hogy azzal bizony bármikor történhet gond, ami azonnal segítséget igényel? Ha az éjszaka közepén kezdene fuldoklani, inkább néznéd végig, ahogy meghal?
6/17 anonim válasza:
Én ezt tényleg nem tudom megérteni. Hogy fogad valaki örökbe egy állatot, ha tudja, hogy nem fogja tudni állatorvoshoz vinni, mert nincs kocsi?! Nyilván taxit hív az ember, vagy megkéri a szomszédot, ismerősöt, hogy segítse ki. Ne legyünk már életképtelenek. Ezért kéne valamilyen módon amúgy engedélyhez kötni az állattartást.
7/17 anonim válasza:
Próbálj olyan orvost keresni aki házhoz megy, bár ha röntgen kell úgy is vinni kell majd.
8/17 anonim válasza:
Mennyi idős a kutyád? Első-hátsó láb, vagy mindegyik?
9/17 anonim válasza:
A taxival csak annyi a probléma, hogy a legtöbb nem vállal kutya szállítást. Érthető okokból.
10/17 A kérdező kommentje:
Akié a kutya az nem akarja orvoshoz vinni,illetve szólni sem akar neki. Majd kipihenni,meggyógyul alapon áll hozzá.
Én magam részéről adtam neki gyógyszert,meg kenőcsöt de ez édeskevés.
szept. 30. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!