Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy meg is halhatott volna miattam a kutyám?

Figyelt kérdés

Pici kutyám van, 2 és fél éves.

Sok helyen járt már velem, szeret utazni, kirándulni, vagy csak csavarogni a városban.

Mindennél jobban figyelek és vigyázok rá, sosem történt semmi baj vele.

Tavasszal mentünk állatorvoshoz. Kivételesen nem tettem rá a hámot és a pórázt, akkor szerettem volna, mielőtt kiszállunk a kocsiból.

Hátul ültünk, és mikor megálltunk én megnyitottam az ajtót. Ő belül volt és egy szempillantás alatt kiugrott a hátam mögött. Rohant végig a forgalmas úton, én pedig utána. Végül utolértem, mert meg-meg állt szaglászni, s a “marad” szóra egy helyben maradt és fel tudtam venni.

Hónapokkal ezelőtt történt ez a dolog, de rendszeresen eszembe jut. Ilyenkor kisírom magam, de a lelkiismeret-furdalástól nem tudok szabadulni.

szept. 28. 19:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Neked van rá szükséged 😄
szept. 29. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
16%

Ezt miből állapítottad meg?

Mert szerintem te szorulsz rá

szept. 29. 19:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Teljesen felesleges tovább vergődnöd 😄

“A stílus maga az ember.” 😘

szept. 29. 19:55
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Igen, ezzel pszichiátert.

Pont amiatt, hogy ez ennyire megviselte.

Holnap lehet rálép egy hóvirágra, és letörik a szára... Ki tudja hogy fog reagálni rá a főhősünk?

szept. 29. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Én nem akarom, hogy valami baj történjen. Mindenképpen kezelésre lenne szüksége.
szept. 29. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező most komolyan?🤦🏻‍♀️Ez nem valami súlyos dolog, minden gazdával előfordul az ilyen, legközelebb majd rárakod a pórázt és kész...
szept. 29. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
#17, 21: A pszichiáter nem röhögné ki, mert a pszichiáter nem olyan, hogy kiröhögje az ügyfél problémáját. Legfeljebb megkérdi, hogy vajon milyen hatással bír ez a jelen helyzetére? Még csak be sem perlik állat veszélyeztetéséért vagy állatkínzásért.
szept. 30. 06:02
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom hogy jön ide a pszichiáter. En csak a tényt írtam, hogy egy esemény emléke is zaklatottá teszi a kérdezőt.

Kérdező talán menj vissza oda a kutyaddal ahol ez az esemény történt így új emlékeid lesznek arról a helyről. Setaljatok egyet az épület körül. Ha lehet ugyanúgy autóval menjetek.

Arra meg hogy azt írtad hogy ugat ha valaki áll a ház előtt az teljesen normális. Mégis hogy kommunikáljon? Hogy jelezze a veszélyt? Nemcsak a nagy kutyák riasztják vissza a betörőket, hanem a jelzőkutyák is.

szept. 30. 16:13
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Persze menjen vissza meg pszichiáter 😂 kérdező simán hülye vagy, felejsd el a hülyeséget mint minden normális ember
szept. 30. 18:52
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

25. Te vagy a beteg mertnitt senki sem emlegetett pszichiátert csak a 2 pontos (2 zöld pöttyös). De ugye tudjuk hogy a 2 pötty eleresehez milyen agyalágyultnak kell lenni. Biztos más kérdések alatt is kiforgatja az emberek szavait.

Erre itt vagy te és folytatod.

A visszamenessel meg nem tudom mi bajod van. Sokaknak segít.

szept. 30. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!