10 éves kutya miért halhatott meg ivartalanitás utan?
Hello brunonak prosztata gyulladasa volt nem mult el neki hiaba szedte gyogyszert ment a hasa neha hanyt meg nehezen pisilt . Es fogyott 6kg kb. Ebbe halhatott bele ? mert elet vidám volt vagy h mikor haza hoztam en elmentem itthonrol ?:/ de anyuek ott ültek mellete mert még komas volt gondoltam este mar 1üt alszunk sétalunk hát nem . En voltam a barátja :/
De azt is mondjak keringese allhatott le hibaba lettem volna ott.
Sajnos már tényleg Te sem tudtál volna rajta segíteni ha ott vagy. Neki már sok volt ez. Nem bírta szegényke. Lehet leállt a keringése de lehetett még sok más dolog is.
Nagyon sajnálom.
Sajnálom a kutyádat, részvétem miatta! :(
Sajnos már nem volt fiatal, ennyi idősen altatni sajnos nem veszélytelen. Ilyenkor már az orvos nem is szívesen altat, mert benne van a pakliban, hogy ne ébred fel. Azt mondod még "kómás" volt, tehát ezek szerint ő elkezdett ébredezni. Viszont ettől még összeomolhatott a keringése szegénynek.
Részvétem :(
Folyamatos gyulladás, hányás-hasmenés, fogyás... tehát eleve egy nagyon legyengült állapotban került a műtőasztalra. Lehet műtét előtt vérképet csinálni, hogy az elkerülhető gebaszokat elkerüljétek (azt hiszem talán az altatás módszerét szokták változtatni az eredmény függvényében), de az sem nyújt 100%-os védettséget.
Az én kutyámat 10 éves korában műtötték, nekünk azt mondta az orvos, hogy a kora miatt a műtétet követő két hétben még bármikor rosszul lehet, meghalhat. (A 10. napon kellett szaladnunk vele az orvoshoz, de túlélte.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!