Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Apám közel 1 éve hozott a...

Apám közel 1 éve hozott a házhoz egy kuvasz kölyköt. Beengedni beenged de kiengedni már nem annyira akar este az udvarból. Most még csak "játszik",de mi lesz később?

Figyelt kérdés
szept. 14. 00:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

10-s.

Mindennap van az apámnál dolgom,de nyilván arra nincs időm hogy még én foglalkozzak a kutyájával is.

Dolgozni járok apámhoz és nem szórakozni,pláne nem egy 60 kg kutyával.

És ha megtámad,volt már ilyenre precedens mikor nem figyeltem oda mert épp mást csináltam.

Mondtam is apámnak,erre kinevetett hogy nem fossak a kutyájától hanem rúgjak belé,mondtam is neki hogy nem annyira vicces mert a munkámat végezném de közben még azt is figyelgessem mikor harap belém a kutya.

Az apám alcoholista vagyis egész nap nincs kint az udvaron bent hennyél a tévé előtt és nekem kell mindent helyette csinálnom és így azt sem látja hogy mit művel a kutyája.

Én meg rendmániás vagyok az apámmal ellentétben és zavar ha szét van cseszve az udvar,főleg hogy ott találhatóak az én dolgaim is és nincs hova vinnem.

szept. 14. 10:30
 12/23 anonim ***** válasza:
79%
Itt akkor rohadtul nem a kutya a probléma! Mért dolgozol te az alkoholista apádnál?! Erre nincs magyarázat, és nincs semmilyen elfogadható érv! Nem az apád a felelős az életed elrontásáért, hanem te. "Nekem KELL mindent csinálnom". Neked semmit nem kell ott csinálnod! Te csinálod önként. Így döntöttél.
szept. 14. 10:35
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk nálam az első morgásnál szisszenne a pofájába a paprikaspray.
szept. 14. 10:41
 14/23 A kérdező kommentje:

12-s.

Mivel a házánál lévő dolgok nagyja az enyém,és van vele gondom bőven nyilván ezért vagyok ott és foglalkozok velük.

Na meg e-mellet az udvart is nekem kell rendeznem fűnyírás egyébb,mert egyébként jönnének a büntetések.

Mint írtam az apám nem akar csinálni semmit sem.

És én is örökös vagyok a háznál,tehát jó lenne ha nem úsztatná el a vagyont mert ő tojik rá.

szept. 14. 10:52
 15/23 A kérdező kommentje:

13-s.

Kösz a tanácsot,de az nem megoldás hogy agyon verem félig a kutyát hogy megtanulja a leckét.

Épp elég hogy már kis híján feljelentettem az apámat,mert ő is csinált hasonlókat ezzel a kutyával és a szemem előtt tette ami nekem nem annyira tetszett sőt nagyon nem.

Mondtam is neki hogy hagyja abba,mert nem szívesen de szólók a rendőröknek ha ezt csinálja.

Nem ez a megoldás egy kutya nevelésére,hanem a foglakozás lenne csak mivel alcoholista és mindenki tudja milyen az ilyen ember mindenbe szarik bele ezért nincs kedve a kutyát sem nevelni.

És én ezt nagyon is tudom,ezért sem kellet volna hoznia a házhoz.

Csak nem valja be de közben így van,fosik egyedül és azt gondolja hogy majd a kutya megvédi,ami ugyebár csak álom.

Ha valaki olyan szándékkal jönne azt egy kutya nem fogja el ijeszteni.

szept. 14. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
16. Pedig ha nem töröd meg, hogy féljen tőled, és tudja, hogy te vagy a főnök, akkor rád fog menni! De majd megnézlek a híradóban mikor szétmart, vagy a gyereked!
szept. 14. 12:06
 17/23 A kérdező kommentje:

17-s.

Ha elolvastad volna a kérdésemet akkor látnád hogy nem az enyém a kutya.

Hanem az apámé,és ő nem akar vele foglalkozni egyáltalán.

Csak hozta az udvarba és részéről le is van tudva a nevelés,majd nevelődik magától gondolja.

Nekem vannak sajátjaim ott ahol lakom, csak azok kis méretűek és imádni valóak,.

szept. 14. 12:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt neked kell lépni, mert nem játék ha belédharap majd az a kutya, aztán menni kell vele az orvosig.
szept. 14. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, milyen választ vársz? Küldjük el azt a ráolvasást, ami megold mindent?

A kutyával foglalkozni kell! Te nem akarod, apád nem akarja, akkor ez egyre rossabb lesz. A családon belüli gondokra pedig más topic van.

szept. 14. 13:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd állatvédő szervezetnek, jelentsd fel a megfelelő helyen és vállald be, hogy apád haragudni fog rád egy darabig. Legalább nem tépi szét a kutya pár év múlva. Apád nem érdemel tőled amúgy sem többet, mint hogy próbálod tartani az örökség értékét. Az ilyen vén alkoholistáknak pont ez való.
szept. 14. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!