Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire pisilhetne?

Mire pisilhetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tacsko kutyusom nagyon gyuloli az esot. Kertes hazban elunk, kimenni kimegy, de vagy csak ugy a fedett teraszra pisil ilyenkor vagy epp a labtorlore.

Setara se tudom ravenni, csak all egyhelyben, szoval nem megoldas. De mit rakjak ki neki ilyenkor, amire pisilhetne? Pelenkat? Nem hasznaltunk soha, nem is tudom hol lehetne venni :D

szept. 13. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Kisállatboltokban árulnak kutyapelenkát, meg szerintem állatpatikában is. Viszont szerintem mindenképp a fedett teraszra tedd és oda szoktasd, nem lenne jó, ha azt tanulná, hogy bent is lehet nyugodtan, mert nem biztos hogy összeköti az esővel és máskor is oda fog majd pisilni
szept. 13. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Bent nem pisil! Csak a teraszra szokott es azt is csak esoben, amugy kijar a kertbe, egesz nap ki-be szaladgal. Meg setalni is jarunk naponta, ha nem esik.

De regen meg kiment es setalni is hajlando volt esoben, viszont ahogy oregszik, ugy egyre inkabb nem akar. ☹️

szept. 13. 08:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Marmint kiment regen a kertbe pisilni, nem csak a teraszra esoben.
szept. 13. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Fogd meg, rakd ki a fűre. Az enyém sem szeret kimenni, de ez nem választás kérdése. Ne szoktasd rá hülyeségekre.
szept. 13. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Dmben is lehet venni kutyapelenkát illetve kisállatboltban is, azt javaslom, ha a teraszon szokott pisilni esőben, akkor ha oda kiteszed és megtanítod neki hogy oda pisiljen, rá fog szokni, vas esős időben úgyis megtalálja hogy oda kell, oda lehet
szept. 13. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktatom ra a hulyesegre, de ha nem vagyok otthon mit csinaljak vele?

Sajnos egy betegseg miatt 2-3 orankent pisilnie kell, igy kutyaajtonk van, azon jar ki.

Kizarni nem fogom, megfagy.

szept. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!