Amstaffot szeretnék befogadni, láttatok valahol kicsiket?
Figyelt kérdés
Elsősorban menhelyről szeretnék hozni, ha az nem jön össze, akkor veszek, de mivel sem kiállítani, sem szaporítani nem szeretném, szívesebben vinnék haza egy menhelyi kutyust. Baranyai vagyok, de szívesen utazom is, ha arról van szó... a menhelyek oldalát, akiket találtam, nézegetem, de egyszerűen képtelenség mindent átnézni, ezért kérek itt segítséget :)szept. 13. 08:01
1/5 anonim válasza:
Van facebookon egy oldal. Ilyen alapítvány. Mentett amstaff kölyköket lehet onnan befogadni.
Szigorúak a kritériumok nem adják oda barkinek.
Hirtelen nem jut eszembe az oldal neve, de később belinkelem.
2/5 anonim válasza:
Menj be egy menhelyre, minden 3.kutya bull jellegű
3/5 anonim válasza:
Google + telefon, és hajrá! Felhívod őket, sorban.
4/5 anonim válasza:
Tele vannak a menhelyek, nem feltétlen kölyök, vagyis biztos az is, de kölyökkorban nehezen vehető ki milyen fajta keveréke, viszont felnőtt amstaff jellegűvel tele az összes menhely.
5/5 anonim válasza:
Nem hiába van tele velük. Nem ajánlom, hogy ilyen kutyát vigyél haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!