Egy kutya lehet ennyire tudatos/okos?
Figyelt kérdés
Megvan neki a kis helye.És mindig amikor benézek hozzá a kajás táljában majdnem mindig arra az oldalra túrja a kajáját ahol nem látok rá mert takarásban van pont.Remélve hogy kap jobb és finomabb kaját.Sosem kap szart,de ha valami nem tetszik neki képes nem megenni napokig(tacskó)lehet pont emiatt teszi,de volt úgy párszor hogy ugyan úgy oldalra tolta és persze nem láttam.így vittem neki(nem ugyan azt)szept. 2. 14:09
1/7 anonim válasza:
Szerintem az elején csak véletlen túrta arra az oldalra, de aztán kapott érte más kaját (összekötötte, hogy kaja arrébbtúrás=jutalom, mint egy trükknél), és azóta alkalmazza. Nem valószínű, hogy ő ezt összetette, hogy te majd pont ott nem látod, csak annyit fog fel belőle, hogy kap érte finomabb kaját ha csinálja
2/7 anonim válasza:
Nem ennyire okos, csak több esze van mint neked.
3/7 anonim válasza:
A tacsik nagyon okos, találékony és mindemellett öntörvényű kutyusok.
4/7 anonim válasza:
Nem tudja, hogy ott nem látod, de megtanulja, hogyha eltolja, kap másikat.
6/7 anonim válasza:
Hol tartod? Lakásban és nem látod a tálat? De inkább úgy érződik, hogy kint a kertben van meg a kis helye...
7/7 anonim válasza:
A tacskómnak gyógyszert kellett szedni. Úgy csinált, mintha megenné, aztán hét végén a takarításnál megtaláltam a kiköpködött gyógyszereket az ágya alatt...
Nagyon furfangosak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!