Nyáron milyen sportot űztök a kutyával?
Még egy pont a fiziónak! 10 éves, nagytestű, már nagyon nem kell duhajkodnia, viszont az öregkori problémákat segít megelőzni/lelassítani.
A fizióban tanulhattok pár gyakorlatot, amit otthon is tudsz végezni, így független az időjárástól.
Én bemegyek velük a közeli bányatóba és dobálok nekik. Eredetileg az úszás lett volna a cél a részemről is, de gyorsan átment abba, hogy én lebegek/minimálisat lábtempózok, hogy fent maradjak, ők meg mennek a játék után :) szóval menjetek úszni és legyél bátrabb, ahova "illegálisan" bemennek emberek, az kutyával is túlélhető
A sup-ozás is nagyon jó, elvileg ahogy egyensúlyoztok, mindketten használjátok valamennyire az izmaitokat, egyszer próbáltam, akkor úgy éreztem, hogy csak én fáradok az evezésben meg az egyensúlyozásban, a kutyák meg agy nélkül mennének a deszka bármely pontjára és borítanának be a vízbe (persze nem hagytam és kaptak "fekszik-maradot").
Mantailing jó még, olyan, mint a túra, csak erőltetett menetben.
Agility közben is sprintelget a gazdi és el is fárad, ahogy a hoopers tanítás elején is. Lassan már tényleg jön az ősz és nem lesz ilyen elviselhetetlenül meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!