Kutyával El Caminora menni?
A nehezebb szallás találás miatt sátorban gondolkozok. Többször voltunk hosszabb, 7-10 kilóméteres túrákon, akár nehezebb terepen is, szóval megfelelő felkészüléssel szerintem bírná. A víz minimum +1 liter, de inkább +2, plusz a táp.
Érdekelne pár dolog:
Milyen nehéz felszereléssel mentél?
Mennyi ideig tartott a túra, napi hány kilómétert tettél meg?
Ért bármi atrocitás?
Mikor kezdtet meg a felkészülést?
Anyagilag mit jelent a túra?
#1-es vagyok.
Nem akarok hülyeséget írni, de kezdetben azt hiszem 16 kilos volt a táskám. Viszont az első hét után nagyjából már láttam mire volt szükségem és mire nem. Pl. vittem magammal walking sticket, amit egy hét után odaadtam valakinek, mert engem csak hatraltatott. Plusz több dolgot is elhagytam véletlenül szallasokon (pl a minipárnámat, konyvemet), amikre egyébként nem volt szükségem, így ezt a természet megoldotta. :)
A 890 km 32 napig tartott, ebből 2 napot nem sétáltam, hanem várost néztem, autót bereltem es beautoztam a környéket Baszk földön.
Az első hét után kb 11-12 kilos volt a táskám. Plusz a víz. De mindenből próbáltam a lehető leglightosabb dolgokat magammal vinni.
Atricitás sosem ért, akkor voltam 30 éves (nő).
Nem igazán készültem rá. :-) kétszer sétáltam vizzel töltött vizespalackokkal a táskámban a kozeli parkban pár órát. Szerencsére jó formában voltam.
Anyagilag nem volt megterhelő, de azóta változtak a körülmények: covid, infláció stb... 2017-ben kb 800.000 Ft-omba került repjeggyel együtt.
Hát figyelj...én kutyával nem merném.
Eleve nem tudod megvédeni pl.a kóborkutyáktól. Beszéled annyira a nyelvet, hogy ha útközben baja lesz ne adj' isten, akkor el tudd vinni orvoshoz? Utánanéztél az állatorvosi költségeknek kint? A szállásokon sem mindenhova mehetsz kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!