Kutyáknál van még állandó kiadás ezeken kívül?
- Táp + konzerv
- Jutalomfalat
- Bolha - kullancs elleni védelem
- Kakizacsi
Második kutyát szeretnék örökbefogadni, próbálom kiszámolni mennyibe kerülne havonta. Én ezeket találtam állandó havi kiadásnak.
Azért lehet ésszel mérlegelni is. Egy 17 éves kutya kezelésére biztosan nem fizetnék ki 1 misit, bármennyire is szeretem, lehet a kezelés után 1 héttel már természetesen úton is elpusztulna. Egy fiatal kutyánál kifizetném, idősnél már inkább az altatás a humánusabb és ésszerűbb.
22: nyilvánvalóan nem egyszerre fizettem ki, hanem 8-9 hónap alatt. Nem, nem volt indokolt az eutanázia. Múlthéten már az volt, el is engedtem a kezét.
Egyébként meg lehet nézni hogy egy lábtörés mennyibe kerül műtéti úton helyrehozva, és máris az 1 millió nem lesz egy nagy szám.
Ráadásul most 17 éves kutya kezeléséről alkottál véleményt, miközben a kérdező valszeg nem azt akar befogadni. Fiatal kutyának is lehetne balesetei, lehet valami krónikus baja amit kezelni kell. Igenis fel kell készülni arra, hogy a kutyatartás drága, ha nem akarunk megállni a bolhanyakörvnél.
Bírom hogy itt mindenkit leugatnak ha nem rohan a kutyájáért éjszaka a supervet, de amikor leírom hogy a kutyám kezelése 9 hónap alatt milliós nagysárgend volt, akkor még én vagyok a hülye.
Rendben, ti tudjátok. Kérdező, vegyél egy panzi sampont, és minden meglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!