Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyáknál van még állandó...

Kutyáknál van még állandó kiadás ezeken kívül?

Figyelt kérdés

- Táp + konzerv

- Jutalomfalat

- Bolha - kullancs elleni védelem

- Kakizacsi

Második kutyát szeretnék örökbefogadni, próbálom kiszámolni mennyibe kerülne havonta. Én ezeket találtam állandó havi kiadásnak.

aug. 20. 01:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom ki pontozott le engem (18-19 vagyok), de még így sem kívánom azt a helyzetet amikor tudnál segíteni az állatodnak, csak nem teheted meg. ;)
aug. 20. 17:21
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

Azért lehet ésszel mérlegelni is. Egy 17 éves kutya kezelésére biztosan nem fizetnék ki 1 misit, bármennyire is szeretem, lehet a kezelés után 1 héttel már természetesen úton is elpusztulna. Egy fiatal kutyánál kifizetném, idősnél már inkább az altatás a humánusabb és ésszerűbb.

aug. 20. 17:29
 23/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem olyan sok a sampon, csak rendszeresen kell, egyedül ezért írtam le, de nem vészes, akkor sem, ha drágább, normálisabb minőség.
aug. 20. 18:23
 24/26 anonim ***** válasza:
86%

22: nyilvánvalóan nem egyszerre fizettem ki, hanem 8-9 hónap alatt. Nem, nem volt indokolt az eutanázia. Múlthéten már az volt, el is engedtem a kezét.

Egyébként meg lehet nézni hogy egy lábtörés mennyibe kerül műtéti úton helyrehozva, és máris az 1 millió nem lesz egy nagy szám.

aug. 20. 18:25
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

Ráadásul most 17 éves kutya kezeléséről alkottál véleményt, miközben a kérdező valszeg nem azt akar befogadni. Fiatal kutyának is lehetne balesetei, lehet valami krónikus baja amit kezelni kell. Igenis fel kell készülni arra, hogy a kutyatartás drága, ha nem akarunk megállni a bolhanyakörvnél.

Bírom hogy itt mindenkit leugatnak ha nem rohan a kutyájáért éjszaka a supervet, de amikor leírom hogy a kutyám kezelése 9 hónap alatt milliós nagysárgend volt, akkor még én vagyok a hülye.

Rendben, ti tudjátok. Kérdező, vegyél egy panzi sampont, és minden meglesz!

aug. 20. 18:28
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
Nehogy már én legyek a rossz amiért azt mondtam, hogy tartalékot kell képzeni a kutyának, és legjobb esetben ez egy havi, rendszeres megtakarítás. Lehet mérgezés, lehet műtét, lehet jóindulatú daganat, lehet fogprobléma, lehet csonttörés, soroljam, hogy 17 év alatt miket láttam? Bélcsavarodásról, véletlen kukázásról ne is beszéljünk.
aug. 20. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!