Kutyáknál van még állandó kiadás ezeken kívül?
- Táp + konzerv
- Jutalomfalat
- Bolha - kullancs elleni védelem
- Kakizacsi
Második kutyát szeretnék örökbefogadni, próbálom kiszámolni mennyibe kerülne havonta. Én ezeket találtam állandó havi kiadásnak.

Állatorvos
Nem havi de ismetlődő,
Évente veszettség elleni oltás
Játék amivel elfoglalja magát és vagy játszol vele

Kaja
Pia
Évente veszetségi oltás
Kullancs bolha elleni cucc ( van tabletta spré spot megkérdezed állatorvostól melyik a jobb)
Meg hogyha olyan helyre viszed sétálni akkor ez a műanyag zsák.
(Hirtelen most ennyi jutott eszembe)

Ami állandó havi kiadás lehet még, az a kutya sampon. Mert normális benti kutyának heti 1x kell egy rendes fürdetés.
Ami ritkább: kefe, van fogkefe és olcsóbb, mint a fogkő leszedetés.
Jó esetben pár évente kell neki új àgy, ha nem nagyon rövid a szőre, akkor ahhoz kefe.

Nem biztos hogy egészséges, de ivartalanítanám. Sokat hallani, hererák, mell daganat a kutyának. Az egyszeri kiadás.
Kaja? Állateleségesnél, a fagyasztott nyers hús. Sokan azzal etetik. Vett egy jó kis darálót, a csontot is ledarálja. Előtte megfőzi.
Abba a száraz tápba mik vannak? Allergiás a kutya tőle, biztos valami tartósítószer.
Max a jutifalatnak, vesznek száraz tápot.
Lakásba tartott kutyánk lenne, a zacsit azért megvenném. Kötelező oltások. Kullancs elleni valami.. ami beválik...
Amikor esznek a családba, gyakori hogy puncsol. Tehát azt akarja enni amit a gazdi.
Ha nyírni kellene, szerintem megtanulnám hogyan kell. Gyanítom, a körmét is le tudjuk mi a gazdája is. Fültisztítás, bűzmirigy, azt lehet kihagynám, és hozzáértő csinálná meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!