Előfordulhat, hogy töröltek válaszokat. Hasonlót én is tapasztaltam.
Amikor az éhes, kóbor macska kap valamilyen tápot tőled, és úgy néz, hogy ezt Én akkor se eszem meg, inkább éhen halok...
Elgondolkoznék, mi a frász van abba, hogy nem kell neki.
Kerti macskák nem ették meg, pedig éhesek voltak.
Gyanítom kutyákkal is van hasonló, nem ízlik neki inkább a maradék pöri...
aug. 20. 08:46
12/26 anonim válasza:
#12 az ilyen pedigree meg társai kategóriás kutyatápokat be kéne tiltani. Azok húst nem láttak soha, gyakorlatilag csak növényi melléktermékekből állnak meg gabonából és mesterséges adalékokból. Nem csoda, hogy a kutyák negyede daganatos lesz élete során! Mikor a legtöbbet ilyen szarokkal etetik. Aki nem képes minőségi eledelt és minőségi életet biztosítani neki, az ne tartson állatot.
aug. 20. 09:18
13/26 anonim válasza:
Féreghajtó.
aug. 20. 10:04
14/26 anonim válasza:
Ismerősöm Darlinggal etette mindkét kutyáját, meg pennys konzervvel.
Mindkettő nagytestű (kuvasz-labrador keverék) és egyik 14 másik 15 évet élt.
aug. 20. 11:44
15/26 anonim válasza:
#16 kivételek mindig vannak, ettől még egy lelkiismeretes gazda nem szarral eteti a kutyáját. Nekem szüleim mindkét kutyája rákban halt meg és Pedigreevel voltak etetve. Egy barátnőm kutyáját is nemrég kellett elaltatni, 8 évesen daganat miatt, szintén valami bolti szarokkal etették a szülei. Nyilván a minőségi táp sem zárja ki, hogy beteg legyen a kutya, de jelentősen csökkenti az esélyét.
aug. 20. 11:47
16/26 anonim válasza:
+ Szívféteg elleni védelem
aug. 20. 13:24
17/26 anonim válasza:
16-os, ezt írtam, hogy lepkeszúnyog ellen védekezni, erre jól lepontoztak.
aug. 20. 13:38
18/26 anonim válasza:
Én állandó kiadásának venném a biztosítást és a tartalékképzést is. 17 évesen a kutyám idén milliós kiadás volt. Sajnos múlt héten el kellett tőle búcsúznom, de rengeteg pénzre volt szükség ahhoz hogy szép, hosszú, könnyű élete legyen.
aug. 20. 14:16
19/26 anonim válasza:
18 vagyok, amúgy ha utaztok tomegkozlekedessel akkor bérlet, kutyaovi szerintem kötelező, szivfereg elleni védekezés, évente nem árt egy labor (megelozes olcsóbb mindig)
aug. 20. 14:18
20/26 A kérdező kommentje:
Nem nyírás igényes fajta és karomvágást, fültisztítást, bűzmirigy nyomást megcsinálom otthon.
Kutyasuliba, oviba nem fogjuk vinni. Rendszeresen tömegközlekedni sem szoktunk kutyával.
A féreghajtót és sampont felírtam. Bár a sampont nem tudom mennyire számottevő kiadás, 1-2 havonta fürdetjük a mostanit, kistestű benti kutya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!