Mi van a kuvaszommal?
Figyelt kérdés
Van egy nőstény magyar kuvaszom, aki januárban született.
A 7végén, mikor hazaértem észrevettem, hogy az orra alatt(jobb oldalt) van egy piros folt. Mi lehet az? Gyulladás? Valami fertőzés? Anyuval azon gondolkodtunk, hogy mi van ha megégette magát vmivel? Na de mivel? Különben is a másik kis ,,Blökinknek" semmi baja! (ha forró kaja lett volna, őt is megégette volna). Vki nyugtasson meg és mondja, h semmi baja!-nagyon féltem: az előző magyar kuvaszunkat februárban veszítettük el(10 éves volt) ezután került ő hozzánk. Nem szeretnék 1 év alatt 2 kutyát elveszíteni.
Ja ha van tanács,szívesen fogadom!
Előre köszönöm!
2010. nov. 2. 13:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!