Kutya támadás esetén jogos az önvédelem?
Kutya sétáltatás közben megtámadja egy kutya a kutyámat, próbálom elzavarni, erre engem is támad.
Ilyen esetben a saját és kutyám testi épsége érdekében, jogos az önvédelem bármilyen formája bármilyen eszközzel?

#11 Úgy látom, te is csak okoskodsz, úgy hogy még még kutyát sem láttál, nemhogy kutya támadást vagy acsarkodást.
Saját kutya elhúzása nem bölcs döntés mert védekezés képtelenné teszed, és tálcán kínálod fel a legsérülékenyebb részét a hasát.
A másik pedig az, hogy amikor nem egy súlycsoportba van a két kutya, hiába várod, hogy megbeszéljék, szemtanúja lehetsz milyen egy kivégzés, ahol a kisebbnek esélye sincs.
Amúgy én meg azt hallottam, hogy az ilyen túlképzett, okos embereknek, akik csak hallottak dolgokat, de semmit sem tapasztaltak még az életben, ennek ellenére osztják az ostoba tanácsaikat, hogy nem szabad párkapcsolatban élniük, mert akkor megvan a veszélye, hogy szaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!