Mikor fog teherbe esni a kaukázusi juhász kutya?
Mikor esik kb. teherbe?
Köszi!
"Nem a haverom kötelezi rá a két kutyát"
De ő teszi nekik lehetővé.
Románia meg teljesen más világ, itt van a kutyaszaporítás paraficsoma, 3000 eurós példányok (kuryák, macskák) kerülnek eladásra Romániából. Minden második házban kutyákat szaporítanak.
És most lehet meg fogtok lepődni, vagy el sem hiszitek, de ELKÉPESZTŐEN SOK A KÓBOR KUTYA ÉS MACSKA.
A kóbor kutyák nagyobb ütemben szaporodnak, és azt a polgármesteri hivatal teszi lehetővé, akkor felgyújthatom a hivatalt, hogy megoldódjon a probléma?
Én csak meg akartam tudni, mikor kapok a kis kutyust, erre mindenki nekem esett. Képzeljétek 30 éve számtalan kutyánk és macskánk volt, és mindegyiknek nagyon jó élete volt. Mindegyik az öregségbe halt bele és nem éheztettünk egyet se halálra 🤦
Csak szimplán buta vagy. Most talán füstjelekkel küldted a kérdésedet az éterbe?
Van wifid, tehát nyugodtan rá is kereshetsz az ilyen alap dolgokra.
"középkorú albán falu"
Vagyis olyan 45-55 éves? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!