2éves a kutyám, eddig Acanát evett, de mostmár nem telik rá. Jó neki az olcsó tápok is, vagy keresek neki egy jó gazdit, aki megteheti, hogy drága táppal eteti?
Pff..
Ne haragudj, de hogy juthat ilyesmi eszedbe? Egy 2 éves kutyát képes lennél azért lepasszolni, mert nem tudsz Acanát venni...Ha semmilyen kajára nem lenne pénzed, akkor még megérteném a kérdést, bár egy beagle-nek nem kell napi 2 kg kaja és nemcsak az Acana létezik.
Komolyan nem értem az embereket.
Lelkiismeretes és önzetlen...
Ez jó. Egy szerető gazdinak eszébe sem jut ilyesmi, mert kiskorától kezdve felelősséget vállal a kutyáért (ebbe beletartozik a kutya felnevelése, etetése, szükség esetén gyógyítása). Ezek után nem megoldás új gazdát keresni, ha már nem telik minőségi tápra... Ezer más alternatíva van.
Először is, eléggé böki már a csőrömet, hogy mindenki azzal villog, hogy milyen f*sza minőségű táppal eteti a kutyáját. Acana, Pro Plan, és társai.. szerintem nagyon fölösleges kidobni 10.000 Forintokat ilyen méregdrága tápokért.
Most le lehet szólni, de én Frakk kutyatáppal etetem a kutyámat, ami teljes mértékben teszkó gazdaságos vacaknak számít, de a kutyus mégis teljesen egészséges, semmi baja sincs és nem is volt kölyök kora óta, rendesen foglalkozok vele, kertben van de mégis naponta 2x sétálunk, kutyasuliba is járunk. Attól, hogy valakinek nincs kidobni való pénze a 10.000 forintos tápokra attól még az illető lehet jó ember, és a kutya is lehet egészséges. Mert a kutyának nem az a lényeg, hogy milyen szupertápot kap, hanem hogy minél többet lehessen a gazdájával.
Mert mit ér az, ha a kutyának minden nap oda van dobva a méregdrága táp, de közben a gazda le se sz*rja azt a szerencsétlen állatot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!