Drága eledel vs. Olcsó kutya kaja?
A Royal Canin és Pro Plan és a többi drága kutya táp (prémiumtápok)...15-30ezrekig elnyúlnak :S és annyi hogy teli van nyomva minden vitaminnal meg csont erősitövel blablabla...minden kutyának kedvére van csinálva...nem tudom mért nem jó a sima kutyatáp...
Szerintetek a 15-30ezres táp vagy a sima száraztáp ami ugyanugy ehető? :S (nem tescos)
szerintem semmilyen táp. semmi mesterséges kaja.
házikoszt. maradék. régen csak ilyeneket kaptak a kutyák és nem is volt ennyi nyavalyájuk mint most. minek kell nekik a 15 ezres táp, mikor az őseik dögöket ettek.
Olyan ami jó minőségű, és minőséget meg kell fizetni. Ez a kutya érdeke. Ettől lesz egészséges.
A sima olcsó táptól nem fog csillogni a szőre, nem él addig, betegesebb lesz. Ezért nem jó.
De tudod mit? Mára épp eléggé lefárasztottak. Döntsd el te, hogy mit akarsz a kutyádnak. Ha ártani akarsz, adj neki olcsó tápot.
Ha azt akarod jó élete legyen, adj minőségit.
Utolsónak: Ne mondj olyat ami nem igaz. Régen a maradékon élő kutyák hamarabb is elpusztultak, és senkit se érdekelt. Ha meghalt, szereztek másikat. Kész. Nem foglalkozott vele senki.
A kutya, nem ember. Ez lehet ,hogy neked meglepő, de nem az a jó a kutyának, ami az embernek.
Nem tudom mi bánatért van ennyi ostoba , de tényleg. Az egyik szaporítja, a másik szarral eteti.
Mi nagyjából egy éve váltottunk át prémium tápra(Acana) és az biztos, hogy többet nem fogok Chappit és hasonló mocskokat etetni a kutyámmal. A már nem olyan fiatal kutyámnak csillog a szőre, egészséges az ürüléke, eszméletlen kondícióban van, ízületei rendben vannak.
Ismerősöm két kutyája is rákban pusztult el, Chappit ettek egész életükben.
felőlem. nem érdekel a véleményed, leírtam az enyémet. ha te a kutyádnak jó h tartósítószerrel, adalékanyagokkal teli kaját kap akkor hajrá.
az én kutyáim nem kaptak drága tápot soha.sokszor én csináltam nekik a kaját, rendes húsból,maradékból stb.
egészségesek voltak és hosszú életűek. napuff.
nekem kutya kell, nem egy elkényeztetett öleb, aki csak a méregdrága tápot zabálja meg és minden mást kifosik.igen, ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!