Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek reális árak egy rövidszőr...

Ezek reális árak egy rövidszőrű magyar vizsláért? Mondjak le arról, hogy tenyésztőtől vegyek kutyát?

Figyelt kérdés

[link]

A 400.000 forintos ár még a kifizethető kategóriába tartozik, de nincs az a kutya amiért 750.000 forintot adnék. Hobby célra is ilyen drága? Nálam 450.000 forint a maximum amit kutyáért kiadnék. Ha a 700.000+ az átlag, akkor inkább veszek magánszemélytől. Nem arról van szó, hogy nincs rá pénzem, de több mint fél millió forint egy kutyáért nekem nagyon extrém.

aug. 12. 18:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ja és19#. Tegyem hozzá,elsők között volt Kau tenyészetünk az orszagban,kinntről hozott kutyakkal.

Szerintem a tenyésztésben a szüleim révén mar akkor benne voltam amikor Te még a kutya magazinban a rólunk szóló cikket elolvasni sem tudtad,csak a képeket nézted..

nov. 22. 22:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem volt tk, tehát senki sem tudja, hogy a kutyáknak kik a felmenőik, rokonok voltak-e a szülők, valaha is csak felmerült-e a szűrés lehetősége náluk. Hogy a szaporító mond valamit? Még esküdözik is netán rá? Egy pénzéhes szapi csalónak nem szabad elhinni semmit.
nov. 22. 22:48
 23/29 anonim ***** válasza:
Szívesen beszélgetnék erről a témáról,de ennyi off topic bőven elég volt
nov. 23. 11:43
 24/29 anonim ***** válasza:

“Szerintem a tenyésztésben a szüleim révén mar akkor benne voltam amikor Te még a kutya magazinban a rólunk szóló cikket elolvasni sem tudtad,csak a képeket nézted..”

Tehát még csak nem is neked van benne évtizedes tapasztalatod, de azért vered magad, mert a szaros pelenkádban ott tébláboltál anyuék körül 😂

Ez a kommented mindennél szánalmasabb volt. Te szólsz le más (mellesleg ismeretlen) embert a kora miatt, anyádékra verve magad, miközben te is egy csitri vagy egy élet munkáját ledolgozott valakihez képest. De lehet, még a kommentelőhöz viszonyítva is.

nov. 23. 12:23
 25/29 anonim ***** válasza:

24#

Nem.

Apám hirtelen halála után,( csak felkelt,agyverzest kapott es meghalt) én vettem at az addig kozosen vegzett munkat a kutyakkal.Lassan 50 leszek,nem 32...sajnos☹️

nov. 23. 18:51
 26/29 anonim ***** válasza:

De,ráhagyom mert mas kerdese alatt nem viszem már más iranyba a topicot.

Mindenkinek jó kutyázast.

nov. 23. 18:55
 27/29 anonim ***** válasza:
Bizonyára sok tapasztalatod lehet már a szaporításban. Hasonló lehetsz, mint a jelenlegi celeb aussie-s szaporító ennyi év után = jó sok lehozott, lekövethetetlen alom az igénytelen embereknek, jó sok tönkretett élet. Mert jellemzően szaporító és szaporító közt sosincs nagy különbség.
nov. 23. 22:46
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

A munkavonalú sikeres kutyak letrehozasaban igen.

A tenyesztőtől vasarolt ,Hargitan pasztorok altal agyonutott birkatépő,ideggyengenge juhaszkutyak keresztbe tenyésztésében nem

Azt meghagytam a tenyésztőknekvannak itthon jóparan...

Alföldön ugyan ez..

Miert is NEM a tenyészetből szarmazó juhaszokat hasznaljak mai napig sem itthon sem odakinn a juhaszok,gulyasok??

Ismerek jó néhányat.

Miert a munkara szelektalt,fajta jellegűeket?? What??

Ellenben te sokat jarhattal terepen,sokat érthetsz a munkavonalú kutyakhoz ennyi latszik..Ja nem... egy sem ment ki a kezed alól

Te sztárold a tenyésztőket akik pl a Doberman fajtat is hazavagtak az allomanyra nézve 48% orokletes szívbetegséggel,a belterjesség miatt.48% ember...

Az majdnem minden masodik kutya..

Tapsoljuk meg a tenyésztőket..Ez az igazi szaporítás.

Hány szívbeteg Dobermann ment ki az uccsó 2 évben a tenyészetekből???

Hatos alomból 5 ,3 éves korára elpusztult szívmegallasban.

Ugralj,tapsolj ,nyalogasd a törzskönyvet otthon.

Gerinctelen vagy ha ehhez asszisztalsz.

Marpedig asszisztalsz.

Folytassuk az örző védőkkel,mar ha jarsz aktívan kutya trénerekkel egy közösségbe( jarsz a faszt)

Hogy is alakult a 90' évek beli 20/80 arány az öv. képzésben a mai napra?

Ja,hogy megfordult..

80 % nem hasznalható max ha épitjük a kutyát( vele született idegrendszeri vagy kialakult problémáit elfedjük,20% tanitható...mert a tenyésztésben nincs frissülő vonal.

Honnan is van a mai kutyák ,3 éves koratól fellelhető izületi ( is)betegségek Start pontja?

Ja a nem frissülő tenyészetekből...

Szopkodhatod a tenyésztőket...csak NE nekem!! Benne vagyok,pontosan ismerem

Nekem nemtudod eladni a ha Tk van akkor minden jó hazugsagokat.

A Hargitán is elsírjak magukat a pasztorok mikor kézbe veszik a Tk- t...ja nem☹️☹️😃😃😃😂😂

Mondjuk mikor a tks kutyak birkalabat kezdenek tepni,na meg orrot,akkor mondjuk majdem sirnak..

Gyartosoron jön ki minden szar a tenyészetekből mert nem szelektált munkakutyák.

Pestre, amikor Peti meg Juli összeköltozik,nagyokat kefélnek és kutyát sétaltatnak.

Nekik jó a 9 ker ben bármi,pórázon ami elsétal a Sparig.

Aki dolgozik a kutyákkal annak nem.

Szaporitasről.

Szerinted egy beteges kutyat munkára megvesznek???

Amikor szájról szájra jar a hír kinek van jó kutyája??

Segítek.

NEM!!

Ezert a munkaszelekció mellett az egeszseg ugyan olyan fontos.

Cigany ha megvesz 2 staffordot es fialtatja orrba szajba..az gáz.

A munkára szelektalt,egeszséges kutya,aki 6 szezont kibír,terelésben és őrzésben,nagyvadak között..az valami.Az JÓ kutya.

A többi dolog csak bla bla bla bla bla bla

Szomorú ha nincs ilyen irányú 20 éves tapasztalatod terepen..csak a bla bla bla bla

Aaa majd elmaradt....

A hatosag állatdoki a szomszédom..

Mivel még a macskam orvosi kontrollra jar,az egyetlen Akitam mellet,gyakran témazgatunk.

Gyász..így jellemezte a hozzá kerülő Kutyak javat tenyészetekből..

Restartot szeretne.....hat én is..de amíg a pénz fontosabb mint a jó és egészséges kutya,addig vödör számra fog kijönni a xar a tenyészetekből..

Ugye akkor mêg a hamis Fedeztetésekről nem irtunk,Tk-s ..de közben nem az,mert masikkal lett fedeztetve de a sztar kan tk ja alatt futnak a kicsik??

Beirjunk par nevet ide??...Inkabb ne..nekem sem jó ha agyonütnek😃😃😃

Szóval töki....ez van..minden mas csak duma és duma

nov. 23. 23:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Biztos sok tapasztalatod van neked és apukádnak a papírok hamisításában is ennyi évnyi "tenyésztői" munkátok után. Ahogy írsz róla, érződik mennyire jártas vagy benne. És bizony munka kutyáim vannak. Viszont számos pocsék idegrendszerű, ösztönű, egészségű malit és német juhászt ismerek akikkel nem lehet rendesen élni, pláne dolgozni, mind tk nélküli szapis. De dicsérd csak a munkájukat.
nov. 24. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!