Ezek reális árak egy rövidszőrű magyar vizsláért? Mondjak le arról, hogy tenyésztőtől vegyek kutyát?
A 400.000 forintos ár még a kifizethető kategóriába tartozik, de nincs az a kutya amiért 750.000 forintot adnék. Hobby célra is ilyen drága? Nálam 450.000 forint a maximum amit kutyáért kiadnék. Ha a 700.000+ az átlag, akkor inkább veszek magánszemélytől. Nem arról van szó, hogy nincs rá pénzem, de több mint fél millió forint egy kutyáért nekem nagyon extrém.
Ja és19#. Tegyem hozzá,elsők között volt Kau tenyészetünk az orszagban,kinntről hozott kutyakkal.
Szerintem a tenyésztésben a szüleim révén mar akkor benne voltam amikor Te még a kutya magazinban a rólunk szóló cikket elolvasni sem tudtad,csak a képeket nézted..
“Szerintem a tenyésztésben a szüleim révén mar akkor benne voltam amikor Te még a kutya magazinban a rólunk szóló cikket elolvasni sem tudtad,csak a képeket nézted..”
Tehát még csak nem is neked van benne évtizedes tapasztalatod, de azért vered magad, mert a szaros pelenkádban ott tébláboltál anyuék körül 😂
Ez a kommented mindennél szánalmasabb volt. Te szólsz le más (mellesleg ismeretlen) embert a kora miatt, anyádékra verve magad, miközben te is egy csitri vagy egy élet munkáját ledolgozott valakihez képest. De lehet, még a kommentelőhöz viszonyítva is.
24#
Nem.
Apám hirtelen halála után,( csak felkelt,agyverzest kapott es meghalt) én vettem at az addig kozosen vegzett munkat a kutyakkal.Lassan 50 leszek,nem 32...sajnos☹️
De,ráhagyom mert mas kerdese alatt nem viszem már más iranyba a topicot.
Mindenkinek jó kutyázast.
A munkavonalú sikeres kutyak letrehozasaban igen.
A tenyesztőtől vasarolt ,Hargitan pasztorok altal agyonutott birkatépő,ideggyengenge juhaszkutyak keresztbe tenyésztésében nem
Azt meghagytam a tenyésztőknekvannak itthon jóparan...
Alföldön ugyan ez..
Miert is NEM a tenyészetből szarmazó juhaszokat hasznaljak mai napig sem itthon sem odakinn a juhaszok,gulyasok??
Ismerek jó néhányat.
Miert a munkara szelektalt,fajta jellegűeket?? What??
Ellenben te sokat jarhattal terepen,sokat érthetsz a munkavonalú kutyakhoz ennyi latszik..Ja nem... egy sem ment ki a kezed alól
Te sztárold a tenyésztőket akik pl a Doberman fajtat is hazavagtak az allomanyra nézve 48% orokletes szívbetegséggel,a belterjesség miatt.48% ember...
Az majdnem minden masodik kutya..
Tapsoljuk meg a tenyésztőket..Ez az igazi szaporítás.
Hány szívbeteg Dobermann ment ki az uccsó 2 évben a tenyészetekből???
Hatos alomból 5 ,3 éves korára elpusztult szívmegallasban.
Ugralj,tapsolj ,nyalogasd a törzskönyvet otthon.
Gerinctelen vagy ha ehhez asszisztalsz.
Marpedig asszisztalsz.
Folytassuk az örző védőkkel,mar ha jarsz aktívan kutya trénerekkel egy közösségbe( jarsz a faszt)
Hogy is alakult a 90' évek beli 20/80 arány az öv. képzésben a mai napra?
Ja,hogy megfordult..
80 % nem hasznalható max ha épitjük a kutyát( vele született idegrendszeri vagy kialakult problémáit elfedjük,20% tanitható...mert a tenyésztésben nincs frissülő vonal.
Honnan is van a mai kutyák ,3 éves koratól fellelhető izületi ( is)betegségek Start pontja?
Ja a nem frissülő tenyészetekből...
Szopkodhatod a tenyésztőket...csak NE nekem!! Benne vagyok,pontosan ismerem
Nekem nemtudod eladni a ha Tk van akkor minden jó hazugsagokat.
A Hargitán is elsírjak magukat a pasztorok mikor kézbe veszik a Tk- t...ja nem☹️☹️😃😃😃😂😂
Mondjuk mikor a tks kutyak birkalabat kezdenek tepni,na meg orrot,akkor mondjuk majdem sirnak..
Gyartosoron jön ki minden szar a tenyészetekből mert nem szelektált munkakutyák.
Pestre, amikor Peti meg Juli összeköltozik,nagyokat kefélnek és kutyát sétaltatnak.
Nekik jó a 9 ker ben bármi,pórázon ami elsétal a Sparig.
Aki dolgozik a kutyákkal annak nem.
Szaporitasről.
Szerinted egy beteges kutyat munkára megvesznek???
Amikor szájról szájra jar a hír kinek van jó kutyája??
Segítek.
NEM!!
Ezert a munkaszelekció mellett az egeszseg ugyan olyan fontos.
Cigany ha megvesz 2 staffordot es fialtatja orrba szajba..az gáz.
A munkára szelektalt,egeszséges kutya,aki 6 szezont kibír,terelésben és őrzésben,nagyvadak között..az valami.Az JÓ kutya.
A többi dolog csak bla bla bla bla bla bla
Szomorú ha nincs ilyen irányú 20 éves tapasztalatod terepen..csak a bla bla bla bla
Aaa majd elmaradt....
A hatosag állatdoki a szomszédom..
Mivel még a macskam orvosi kontrollra jar,az egyetlen Akitam mellet,gyakran témazgatunk.
Gyász..így jellemezte a hozzá kerülő Kutyak javat tenyészetekből..
Restartot szeretne.....hat én is..de amíg a pénz fontosabb mint a jó és egészséges kutya,addig vödör számra fog kijönni a xar a tenyészetekből..
Ugye akkor mêg a hamis Fedeztetésekről nem irtunk,Tk-s ..de közben nem az,mert masikkal lett fedeztetve de a sztar kan tk ja alatt futnak a kicsik??
Beirjunk par nevet ide??...Inkabb ne..nekem sem jó ha agyonütnek😃😃😃
Szóval töki....ez van..minden mas csak duma és duma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!