Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék egy tibeti...

Nagyon szeretnék egy tibeti terrier kutyust, de a szüleim nem engedik. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna kutyát és most apukám egyik kollégája ingyen odaadná nekem az egyik kölyköt majd kb december elején, mert csak most lesznek egy hetesek. Kertes házban élünk, ám anya azzal jön, hogy a milliós kertünket nem dúlhatja fel, meg hogy télen hová tennénk mindent szétrágna stb. Pedig biztos, hogy jól érezné magát nálunk, mert hamar hazaérek, időm mint a tenger, és nagyon szeretem a kutyákat. Arra is gondoltam, hogy a mamámnál tartom majd napközben, mert ő is szeretne egy kiskutyust. És én is!!! Hogyan győzzem meg őket? Nekem minden áron kell egy ilyen kis szőrmók :)
2010. nov. 1. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Örülök, remélem nem vagy szomorú.!! :)
2012. szept. 1. 18:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Dehogy, majd ha saját lakásom/házam lesz úgyis lesz kutyusom :)
2012. szept. 2. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Fú de irigylem ezeket a "két évig könyörögtem" embereket..én most tartok 12 évnél..még egy egerem sem lehet.17 vagyok és a szüleim néha tőlem kérnek kölcsön pénzt..ennyit erről.
2013. szept. 10. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!