Miért van vita a kinti és benti tartás körül? Miért nem lehet elfogadni, hogy valaki máshogy él? Kint vagy bent tartjátok?
6-os,miért nem jó, ha valaki felelősen tart kutyát? Amit a benti tartáshoz írtál az szerintem az alapnak kellene lennie és nem túlzás.
9-es, én csak azt írtam, hogy az én tapasztalatom szerint mocsokasabban alázzák a kint tartók, mint a fentiek. Tapasztalatból írtam, nemrég is nekem ugrott pár idióta, hogy degenerált állatkínzó vagyok, aki biztos egy tálból eszik a kutyájával és fajalankodok is vele , mert lakásban tartom. Nekem, mint ahogy írtam is, semmi bajom azzal, ha valaki az udvaron tartja a kutyáját, ha az megfelelően el van látva.
Tegnap pont egy vizslás csoportban támadtak le, mert le mertem írni, hogy szerintem nem egy kifejezetten kintre való kutya. Pár percen belül már ócsároltak, hogy idióta vagyok, mert a vizsla nem kanapé kutya. Van tapasztalatom a fajtával, nem is kevés és kiállok amelyek, hogy egy ennyire emberközpontú kutyát nem szabad kizárólagosan az udvaron tartani. Azzal tisztában vagyok, hogy nem minden kutya tartható bent, pl egy KÁJ, kaukázusi vagy a legtöbb pásztorkutya nem tartható bent, de az én véleményem szerint a vadászkutyák zöme, dobermann, rottweiler stb. fajták minden akadály nélkül tarthatóak bent is. Azzal én se értek egyet, hogy a bent tartott kutyákat napi 9-10 órára egyedül hagyják, én itthonról dolgozok és csak ritkán van egyedül hagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!