Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kutya megöl egy embert...

Ha egy kutya megöl egy embert minden esetben el kell altatni?

Figyelt kérdés

Nem tudom honnan jutott eszembe, nincs is kutyám xd

Ha a kutya a gazdáját védte az enyhítő tényező?

Tegyük fel, hogy valaki betör hozzám este és le akar szúrni álmomban, de a kutyám a betörő torkának ugrik. Ilyen esetben is el kell altatni?

Vagy ha a kutya ismeri a támadót és tudja, hogy kárt akar okozni a gazdájának, ezért támadja meg. Például egy kattant ex vagy zaklató, etc.

Olvastam, hogy egy szakértőnek veszélyesnek kell nyilvánítania, ha mondjuk alapvetően kedves, aranyos a kutyus és tényleg csak a gazdáját védte akkor életben hagyják?

2024. aug. 4. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha elaltatnak a kutyamat aki megolt egy betorot, levadasznam akik benne voltak. Es jol seggbe bas.znam mindet.
2024. aug. 5. 04:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Általában a kutyatámadások "gyilkos" kimenetele a kutya kivégzésével kell hogy járjon, de lehet a gazda is jól megkapja a törvénytől a magáért, mert a felelős állattartás ilyen."

tehát ha betör valaki hozzám, majd a Cane Corsóm vagy Rotim elharapja a torkát mert még lehet neki is támad a kutyának, akkor én vagyok a hibás meg a kutya? oké.

2024. aug. 5. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
ma 16:32 Volt Magyarorszagon ahol volt egy betoro aki meg keseritette az ott eloket azzal, hogy feszt rabolt. Es az eggyik haznal a kutyak megoltek. Mire megjott a gazda a kutyusokat el altattak. Emlekszem, hogy sirt es mondott valamit a betorore. Nem csunya szavakat csak olyat, hogy miert kellett neki betornie...vagy valami ilyesmit. Nagyon sajnaltam a kutyakat. Arra valo, hogy hazat orizzen, nem ? Es ha a betoro gyilkos is ? Minek maszik be mas hazaba a retkes? Remelem a pokolra kerult.
2024. aug. 5. 16:42
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 Ez nem kutyás ügy, de én olyanról hallottam, hogy egy faluban a bácsika minden évben csinált magának bort és egy csapat tolvaj rendszeresen elvitte a hordóból. Egyik éven a bácsi tett bele fagyállót, nyilván nem élték túl miután megitták, és ezért a bácsit vették elő. Nem értékesítette és a bácsi saját telkéről vitték el. Nem tudom a vége mi lett.
2024. aug. 5. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan is, hogy aramot vezetett a keritesbe a tolvajnak a gazda...
2024. aug. 5. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

12-s.

Jó elvont agyú lehetsz ha így gondolod!

Mert én jogosnak találnám ha a kutyám megöl valakit ki be akar jönni a házamba.

2024. aug. 6. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!