Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüdőembóliában halt meg a...

Tüdőembóliában halt meg a kiskutyám. Ilyenkor fulladozik vagy csak hirtelen megáll a szíve?

Figyelt kérdés

Reméleni tudom csak hogy gyorsan történt és nem szenvedett sokat.

Rettenetesen sajnálom őt, egész nap sírok. Tegnap volt a hamvasztás.

aug. 4. 12:34
 1/8 kürtőskalácska ***** válasza:
80%
A Wiki azt írja hogy vagy hirtelen vagy lassan történik de még megnézek erről egy Zállatorvis videót.
aug. 4. 12:55
 2/8 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
* Zállatorvos
aug. 4. 12:55
 3/8 kürtőskalácska ***** válasza:
5%
De milyen féreg is volt?
aug. 4. 13:02
 4/8 anonim válasza:
87%

A mi kutyánk a szemünk láttára kapott tüdőembóliát... Műtét után volt, nem kapott vérhigítót. Épp vittem volna sétálni, mikor megtortent az egész. Gyakorlatilag megfulladt, nem tudok rajta szépíteni, de nem tartott sokáig. :(

Nagyon sajnálom, ami Veled történt, és részvétem. Tudom, hogy borzasztó nehéz ilyen hirtelen elveszíteni bármilyen

állatot, de most már semmi nem fáj a kutyusnak, gondolj erre.

aug. 4. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez általában nem tart sokáig, ahogy előttem is írjták, a legtöbb esetben csak hirtelen megfullad a legtöbb kutyus sajnos.

Részvétem, ami történt, nagyon sajnálom, sajnos én is tudom milyen érzés elveszíteni egy állatot, aki a szíved csücske. De a kutyusod most már jó helyen van. ❤️

aug. 4. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek ehhez sajnos de őszinte részvétem, az próbáljon ilyenkor nyugtatni hogy az összes kutyus a menny legszebb helyére megy :)
aug. 4. 13:32
 7/8 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
Videóbol az jön le hogy annyira nem sok idő míg meghal
aug. 4. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem haverom halt meg így. Egész nap fulladt, kint volt nála az orvos, de nem akart kórházba menni, mert a mozgássérült apjával nem lett volna senki otthon. Este lefeküdt, reggel nem kelt fel. Szóval nem feltétlenül gyors így meghalni...
aug. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!