Más kutyája is imádja a kerti locsolót?
Figyelt kérdés
Bármikor beindul a corgim egyszerűen nem bír magával és folyamatosan ugatja meg rohangál körülötteaug. 3. 20:48
1/3 anonim válasza:
Az egyik volt németjuhászom ha nem figyeltem, felkapta és szétharapta, aztán a slagból kifolyt vízzel kaparóst játszott. A végeredmény egy jókora sáros gödör lett.
Általában ha elmentünk valahova autóval,/suli, úszás, stb/ akkor kapcsoltam be a szórófejet. Hazajövetelkor sokszor elfelejtettem, hogy megy. Bezzeg a kutya iszkolt a kocsiból a vízhez és annyi volt a fejnek. Igen sűrűn kellett vennem újat.
3/3 anonim válasza:
Az enyém megeszi.
40 kilós kék-tricolor kan amstaff.
Valamiért nagyon mérges rá. A menhelyen szokott rá, itthon is meghibban tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!