Az Idegbeteg támados szomszéd kutyákat ha leslagozom megtudom nevelni őket?
Sziasztok, az a helyzet, hogy a szomszédban van 2 láncon tartott Idegbeteg kutya.
És elengedik éjszakára és ki be mászkálnak az utcára.
A szomszéd nem viszi őket sétálni megsimogstja és el van intézve a foglalkozás!
És korán reggel szoktam füvet locsolni, még alszanak sokan. És el vannak engedve és il, ekkor nyugodtan locsolok, és hirtelen én is megijedek, megjelennek és ugrik neki a kerítésnek mind kettő ugatva, és nem mennek el!
Nem ingerelem őket, de csak nem hagynak békén,
Nem akarom, hogy korán reggel felverje a többi szomszédot a két hülye kutya!
Szerintetek, ha lelocsolom őket mikor a kerítésen tombolnak, megtanulják, hogy vagy lenyugszanak, vagy szépen minden reggel el lesznek ázva?
Szerintem csak még rosszabbá tennéd vele a helyzetet. Az ilyen "atrocitásokat" a kutyák egyértelműen nem nyugtató hatásúként élik meg.
Én a támadós kutyának titokban finom falatkákat adtam, mert reggel (akkor még iskolás voltam) suliba menet el kellett mennem a kerítés előtt, de nagyon féltem, mert támadtak, és néhol kifért a fejük a kerítésen. Végül így megbarátkoztam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!