Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért bújik el a sarokba a...

Miért bújik el a sarokba a kutyám?

Figyelt kérdés

2 és fél éves pomerániai törpespitz, kan.

Kb. 2 héttel ezelőtt át lett rendezve a szobám, így a kiságya arrébb került 2-2.5 métert, távolabb az enyémtől.

Eleinte a régi helyre feküdt a földre. Aztán már az ágyába is. De sokszor velem alszik. De nem sokáig tartott a saját ágyában fekvés, folyton itt alszik az ágyam mellett a földön a papucsomban, vagy velem, de ami aggaszt, hogy elkezdett az ágyam mögött lévő sarokba járni és ott heveredik le. Az egy eldugott kis rész, előtte soha sem ment oda. A szokásosnál többet nyalogat engem, ezt vettem még észre, mást nem. Viszont pár nappal ezelőtt nagyon rosszat álmodhatott, mert máskor is szokott ritkán nyüszögni kicsit, de most többször csinálta erősebben és montha fel is mordult volna egyszer.

Miért lehet ez, hogy nem nagyon megy az ágyába és újabban bemegy a sarokba? Megviselte a rossz álom, vagy rosszat tettem vele, hogy máshol van az ágya?

aug. 3. 15:04
 1/2 A kérdező kommentje:
*mintha
aug. 3. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kutyáim is nyaranta megtalálják pl a szoba leghidegebb pontját és odafekszenek. Nálam is egy sarok ez ahova amúgy nem igen mennek. Ha melegük van akkor meg mind ott tobzódik
aug. 3. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!