Mennyi idő alatt van meg a kutya véreredménye?
Attól függ hogy mire vizsgálják.
Sok rendelőben 10 perc alatt megvan alap vizsgálat. De van amihez több idő kell. Nyíregyházi állatkórházban ügyeleten nekem másnapra volt, de plusz dolgokat is vizsgáltak mint az alap. Kérdezték hogy kérem e és többe is került.
Sokéve genetikai vérvizsgálaton, az mondjuk nekem volt, több hét volt mire minden meglett. Igaz az egy többoldalas hosszú lista volt. Állatoknál is így lehet. Egyébként telefonon kérdezz rá.
2 nap volt nalunk legutobb. Szerintem hivd oket ujra, talan elfelejtettek.
Jartam igy, hogy nem is hivtak es mar reg megvolt amugy. De most ahol legutobb voltunk ott rendesek voltak, hivtak is es e-mailben is kuldtek az eredmenyt.
Egy hét biztos nem!
Nekünk eddig másnapra mindig megvolt az eredmény, hacsak nem teszt volt, mert akkor többnyire csak pár perc.
És vannak egyes rendelők, ahol félórán belül megvan a teljes vérkép (pl. a Család utcai rendelő Bp-en, a III. ker-ben.)
Attól is függ milyen klinika ez, éppen mennyire vannak elhavazva. Ha éppen több száz halálos beteg állatot hoznak be, akkor egy "rutin teszt" a sor végére kerülhet.
Ha éppen nem annyira gáz a helyzet, akkor meg gyorsabban.
De ha ez megnyugtat picit, ez akár jó jel is lehet, mert ha a triázs úgy döntött, hogy nem borzalmasan gáz az állat állapota.
Ha aktívan haldoklik az állat, hidd el, azért odateszik magukat.
De azért egy hívást megér, ki tudja, lehet tényleg feledékenység volt az ok.
Fontos lett volna az eredmény, mivel az alapján döntöttünk volna a műtétről.
Mint kiderült, már másnap, az első telefonálásomkor megvolt nekik az eredmény, csak letagadta a recepciós hölgy. Megértettem volna, ha azt mondja, nem ér rá a doki, majd hív, de így hogy hazudott, átmentem inkább másik állatkórházba.
Szerencsére a műtét jól sikerült 🙂
Na, örülök.
Azt a recepcióst meg ki kéne rúgatni, ha tényleg csak sz@rt kavar. Én tuti írnék egy cifra Google reviewt, ha lehet névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!