Hogyan lehet egy kutyát humánusan megbüntetni?
Volt egy kismacska, aki ide szegődött és egy ideig úgy tűnt nem lesz probléma a kutya (rottweiler-pitbull mix) és közte, de sajnos végül egy váratlan helyzetben végzett a macskával.
Hogyan tudnám a kutyát bűntetni a tette miatt?
Tudom, hogy ezek a fajták alapvetően elég nagy zsákmányösztönnel rendelkeznek, de nem gondoltam, hogy újra átélem ezt a traumát, amit gyerekkoromban amikor a rottweieler szukánk végzett egy macskával :(
Alapvetően kutyás v.ok, de szeretek minden állatot és már több macskám úgy érzem nem lesz :(
Hát igazából téged kéne büntetni mert nem tanultál az első esetből és nem vigyáztál eléggé a szerencsétlen cicára.
A "büntetésnek" az állatoknál meg úgy tudom csak közvetlen az elkövetett dolog után van értelme, különben fogalma nincs mire vonatkozik.
Tegyél fel macskabiztos kerítést.
Sehogy, nem fogja erteni hogy te miert bunteted most.
Abban a pillanatban kell leszidni, ha rajta kapod, de kb ennyi. Az osztont es esetleg a sajat teruletenek vedelmet nem tudod kiolni belole.
Nem kellett volna oket kettesben hagyni igazabol.
A kutyát sehogy (utólag meg főleg nem)
NEKED le kell vonni a tanulságot.
Úgy tűnik, hogy fogalmad sincs a kutyanevelésről és pont neked van rotweiler- pittbull keveréked?
A macska ügyet tedd félre, mert nem ez itt a legnagyobb probléma.
El nem mennék a kerítésetek előtt, halálfélelmem lenne cseszed. Nem való neked egy ilyen kutya.
Vidd sürgősen kutyaiskolába te pedig kezdj el következetes gazdi lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!