Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10-13 éves kutya mellé hoztál...

10-13 éves kutya mellé hoztál másodikat?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi időset? Jó hatással voltak egymásra? "Örültél", hogy nem maradtál egyedül a végén?
júl. 26. 09:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen kölyök kutyát akarok mellé.

Hanem olyan 3-4 év körülit, menhelyről.

Az első is onnan volt, nagyon nagyon rossz volt elveszíteni, utána lett a mostani, de én nem is akartam, csak annyira bezárkóztam, hogy hozták nekem. De most úgy vagyok, hogy talán meg kéne kerülni ezt a bezárkózós, gyászba borulós részt azzal, hogy itt lesz egy másik, akivel tovább kell folytatnom.

Természetesen nem azért, hogy kevésbé fájjon, sőt, mikor az első után a másodikat kaptam, ugyanúgy sírtam minden este az első kutyámért, mai napig sírok érte. Nem fog kevésbé hiányozni sem attól, hogy van másik is. Csak nem tudok úgy elzárkózni a világtól, mert a még meglévővel ugyanúgy menni kell.

Most 10 éves ez a kutyus, még aktív azért, de nem kölyköt akarok semmiképp. Panelba amúgy is nehéz kölyköt felnevelni. Arra gondoltam, elmegyünk vissza a menhelyre, ahonnan az első kettő is jött és együtt választjuk ki, akivel kölcsönös a szimpátia. Aztán néhányszor elmegyünk közös sétára a kiválasztott kutyussal, haza is megyünk együtt, próbaként. Aztán utána hoznánk haza véglegesen, ha tuti minden klappol.

júl. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!